iPhone X – Vanzari Mari Anuntate de Partenerii Apple

iPhone X a avut vanzari mari, anunta partenerii Apple, acestia fiind foarte multumiti de evolutia pe care a inregistrat-o telefonul dupa lansarea oficiala.

iPhone X are vanzari mari anuntate de catre partenerii companiei Apple, iar asta era de asteptat din moment ce foarte multi clienti au asteptat cu nerabdare aparitia noului telefon al americanilor. iPhone X a fost lansat vineri de catre compania Apple in peste 50 de tari de pe glob, insa primul partener care vorbeste despre cerere este presedintele operatorului de telefonie mobila AT&T, foarte important in SUA.

iPhone X a inregistrat vanzari mari la AT&T, conform presedintelui operatorului, acesta afirmand ca aceasta a fost, probabil, si cel mai asteptat model al iPhone de pana in prezent. Presedintele AT&T a anuntat ca operatorul de telefonie mobila este multumit de vanzarile pe care iPhone X le-a inregistrat dupa lansarea organizata de catre compania Apple, asa ca vorbim despre un succes pentru cei din Cupertino.

Vanzarile iPhone X au fost peste asteptari, conform partenerilor Apple

iPhone X a avut si idn partea Apple laude similare facute chiar in ziua deschiderii precomenzilor, atunci telefonul fiind prezentat ca inregistrand comenzi peste asteptarile americanilor. iPhone X a intrecut cu lejeritate iPhone 8 in vanzarile din weekend-ul lansarii, cei de la AT&T confirmand acest lucru pentru presa, insa nu mai trebuia sa asteptam si confirmarea lor pentru a fi siguri de acest lucru acum.

iPhone X este un telefon de succes care are parte de vanzari extrem de bune pentru ca lumea este foarte interesata de el, astfel ca e de asteptat ca vanzarile sa fie mari si in perioada urmatoare. iPhone X poate fi cumparat acum si din Romania, stocurile fiind limitate, insa chiar si asa, Apple pregateste lansarea telefonului in alte 14 tari de pe glob chiar in cursul zilei de vineri, asa ca vanzarile vor creste si mai mult pentru cei din Cupertino.

“All the signs are that customers love it. It’s probably the most highly-anticipated version… and demand has been strong. So we’re pleased.”

iPhone X vanzari partenerii Apple

6 COMENTARII

  1. Uite unul care s-a desteptat,ultima fraza e de-a dreptul debordanta prin prisma sinceritatii ei.
    “Telefonul este achizitionat pe 3 luna curenta de la orange, acum cateva zile.
    Codat in reteaua orange.
    A fost butonat 1 zi.
    Se vinde pentru ca se tin banii blocati intr un telefon mult prea scump.“
    Prevad cea mai accentuata devalorizare in timp a unui iphone.
    Aici e anuntul cu pricina: