iOS 11.2 beta 2 – Noutatile pe iPhone si iPad

iOS 11.2 beta 2 are noutatile pentru iPhone si iPad prezentate dupa lansarea actualizarii in cursul noptii trecute de catre compania Apple.

iOS 11.2 beta 2 are noutatile descoperite pe iPhone si iPad dupa ce aseara compania Apple a lansat noua versiune a sistemului de operare pentru toate produsele sale mobile. iOS 11.2 beta 2 nu vine cu schimbari majore pentru utilizatorii din lumea intreaga, ci doar cu imbunatatiri minore menite sa rezolve unele dintre plangerile anterioare.

iOS 11.2 beta 2 rezolva multe probleme de functionare ale iPhone, iPad si iPod Touch, nu stiu deocamdata ce se intampla cu performantele, dar teoretic n-ar trebui sa fie ceva rau. iOS 11.2 beta 2 vine si cu unele schimbari pentru interfata, dar nu majore pentru functii, asa ca per total vorbim despre noutati care merita avute in vedere de catre utilizatori.

iOS 11.2 beta 2 este disponibil pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, insa va fi cu siguranta lansat si pentru utilizatorii programului beta de testare.

iOS 11.2 beta 2 – Noutatile pe iPhone si iPad