Prima Pagina iOS 11 iOS 11.2 beta 2 – Noutatile pe iPhone si iPad

iOS 11.2 beta 2 – Noutatile pe iPhone si iPad

iOS 11.2 beta 2 are noutatile pentru iPhone si iPad prezentate dupa lansarea actualizarii in cursul noptii trecute de catre compania Apple.

BLACK FRIDAY 2017 LIVE BLOG cu REDUCERI IN TIMP REAL!

iOS 11.2 beta 2 are noutatile descoperite pe iPhone si iPad dupa ce aseara compania Apple a lansat noua versiune a sistemului de operare pentru toate produsele sale mobile. iOS 11.2 beta 2 nu vine cu schimbari majore pentru utilizatorii din lumea intreaga, ci doar cu imbunatatiri minore menite sa rezolve unele dintre plangerile anterioare.

iOS 11.2 beta 2 rezolva multe probleme de functionare ale iPhone, iPad si iPod Touch, nu stiu deocamdata ce se intampla cu performantele, dar teoretic n-ar trebui sa fie ceva rau. iOS 11.2 beta 2 vine si cu unele schimbari pentru interfata, dar nu majore pentru functii, asa ca per total vorbim despre noutati care merita avute in vedere de catre utilizatori.

iOS 11.2 beta 2 este disponibil pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, insa va fi cu siguranta lansat si pentru utilizatorii programului beta de testare.

iOS 11.2 beta 2 – Noutatile pe iPhone si iPad

emag black friday lista reduceri
  • style95

    Ziceai ceva de 11.1.1

  • Srb Srb

    Da o sa apara si ala pt rezolvarea unei probleme,sau baga direct in aceasta versiune 11.2

  • creed

    Are o oarecare rapiditate beta2 fata de beta1, iar bateria este puțin mai ok, însă la partea asta cu bateria mai bine era cu 11.1