iPhone X are Camera mai Buna ca Galaxy Note 8

iPhone X are cea mai buna camera pentru poze, superioara celor din Google Pixel 2, sau Samsung Galaxy Note 8, conform analizei expertilor in fotografie.

iPhone X are a doua cea mai buna camera de telefon din lume, expertii de la DxOMark laudand ceea ce a realizat compania Apple pentru telefonul sau mobil in materie de fotografiere si inregistrare video. iPhone X are o camera ce obtine 97 de puncte in testul celor de la DxOMark, expertii in fotografie plasand noul telefon al companiei Apple deasupra seriei iPhone 8, insa sub Google Pixel 2, care are 98 de puncte.

iPhone X obtine cu 3 puncte mai mult decat iPhone 8 Plus, sau Samsung Galaxy Note 8 si cu 5 mai multe decat iPhone 8, egaland Huawei Mate 10 Pro, insa ramanand sub Google Pixel 2, lucru care se cam vede si in realitate. iPhone X intrece iPhone 8 Plus in acest test multumita stabilizatorului optic de imagine pentru camera telephoto, dar si multumita noii camere TrueDepth frontale, care este capabila sa faca si poze Portret utilizatorilor.

iphone x camera buna poze 1

iPhone X obtine 101 puncte, cel mai mare scor pentru fotografie oferit pana acum de catre cei de la DxOMark si 89 de puncte pentru inregistrarea video, deci practic are cea mai buna camera pentru poze. Google Pixel 2, plasat deasupra iPhone X la scorul total, are doar 99 de puncte oferite pentru inregistrarea de poze, in timp ce Huawei Mate 10 Pro obtine 100 de puncte, insa ambele intrec telefonul Apple la inregistrarea video.

iphone x camera buna poze 2

iPhone X are cea mai buna camera pentru facut poze, superioara celei din Galaxy Note 8

iPhone X este laudat pentru expunerea foarte buna pe care o au pozele facute cu noua sa camera, dar si pentru umbrele vizibile foarte bine si detaliile pastrate in cazul folosirii functiei HDR. iPhone X este deasemenea laudat pentru acuratetea culorilor si balanta de alb pentru poze, indiferent de mediul in care sunt facute, inclusiv in conditii de luminozitate scazuta, deci vorbim despre o camera foarte bine gandita.

iphone x camera buna poze 3

“iPhone X turns in an excellent result, delivering outstanding images for smartphone photography enthusiasts. It’s exceptional for stills, achieving the best Photo sub-score yet at 101 points. The overall score is affected by a slightly lower result for video, but at 97 points, the iPhone X ties with the Huawei Mate 10 for the second-highest score in our database “

iphone x camera buna poze 4

iPhone X este deasemenea laudat pentru calitatea pozelor facute folosind zoom, ar si pentru faptul ca functia Portret reuseste sa faca poze mai naturale decat cele ale concurentei. In cazul inregistrarii video sunt laudate cam aceleasi lucruri, dar inclusiv stabilizarea optica a camerelor, sau focalizarea automata facuta de catre ele, desi pentru pastrarea texturilor telefonul obtine un puncta foarte mic.

iphone x camera buna poze 5

iPhone X, desi obtine un punctaj sub cel al Google Pixel 2, ramane totusi cel mai bun telefon pentru facut poze, dar nu si pentru inregistrarea de clipuri video, telefonul Google fiind superior. Ca sa fiu complet sincer, rezultatul ma uimeste, pentru ca in testarea telefonului am ramas cu o impresie exact contrara a ceea ce spun cei de la DxOMark, dar eu nu sunt expert in fotografie, asa ca ramane sa ii credem pe ei.

iphone x camera buna poze 6

iphone x camera buna poze 7

iphone x camera buna poze 8