iPhone X – Schimbare Stupida de care se Plange Lumea

iPhone X are o schimbare in iOS 11 care genereaza multe plangeri din partea clientilor Apple care au cumparat noul telefon mobil dupa lansarea oficiala.

iPhone X are o schimbare stupida facuta de catre compania Apple pentru interfata sistemului de operare, iar ea a generat foarte multe discutii in mediul online intre utilizatori. Vorbim despre spatiul gol lasat de catre compania Apple sub tastatura iPhone X in sistemul de operare iOS 11, existenta sa putand fi explicata prin lipsa butonului Home.

iPhone X nu mai are buton Home si inchiderea aplicatiilor se face printr-un gest de glisare din partea inferioara spre cea superioara a ecranului. Daca tastatura ar fi fost plasata pana spre marginea ecranului, atunci gestul de glisare facut pe iPhone X ar fi generat de fapt apasarea tastei pentru spatiere, asa ca Apple ar fi lasat acel spatiu gol.

iPhone X – schimbare stupida de care se plange Lumea

iphone x schimbare plange lumea 1

iPhone X a avut cel mai probabil testata functionalitatea cu o tastatura care era afisata pana in partea inferioara a ecranului si cei de la Apple ar fi decis probabil ca functionalitatea nu este buna. In ciuda acestui lucru, spatiul gol de sub tastatura iPhone X este ciudat si arata ca si cum interfata ar fi fost gandita pentru a plasa altceva acolo.

iPhone X ar fi putut avea acea zona utilizata pentru a afisa alte informatii, precum emoji, semne de punctuatie, sau orice altceva, conform unor utilizatori, insa Apple stie mai bine ce a facut si de ce. O explicatie pentru acel spatiu gol de sub tastatura iPhone X va veni la un moment dat, ramane doar de vazut cat vom avea de asteptat pana cand o vom avea.