iPhone X – Primul Defect de Fabricatie Gasit

iPhone X are primul defect de fabricatie descoperit de catre un client al companiei Apple care a cumparat telefonul in cursul weekend-ului trecut.

iPhone X are primul defect de fabricatie descoperit pe o unitate cumparata de la compania Apple, el putandu-se dovedi a fi destul de suparator in folosirea pe termen lung. In clipul video de mai jos aveti prezentat acest defect de fabricatie descoperit pe o unitate a iPhone X, acesta avand la baza butonul Mute pentru oprirea sunetelor pe telefon.

iPhone X are un defect de fabricatie din cauza caruia butonul Mute este montat gresit in carcasa telefonului, iar asta afecteaza nu doar utilizarea, ci si rezistenta la apa. iPhone X este un telefon foarte scump, iar la un pret de vanzare atat de mare, multi s-ar astepta ca produsul sa ajunga la ei fara vreun defect, dar realitatea e diferita.

iPhone X si primul defect de fabricatie descoperit

iPhone X cu un buton Mute montat gresit nu doar ca va fi greu de folosit pentru a opri sunetele, dar e posibil sa permita si patrunderea mai usoara a apei in interior, dupa cum v-am spus mai sus. Compania Apple nu pare sa fi avut chiar atat de multa grija ca iPhone X sa fie verificat temeinic inainte de a fi livrat clientilor, altfel problemele acestea n-ar fi existat.

iPhone X are deocamdata doar acest defect descoperit, iar asta pentru ca nimeni altcineva nu s-a mai plans de o asemenea problema, dar e posibil sa fie descoperite si altele. E greu de spus cate unitati ale iPhone X au butoanele Mute montate gresit, dar daca aveti o asemenea unitate, atunci trebuie sa o duceti la inlocuire.