Apple – Valoare Record Inregistrata dupa iPhone X

Apple doboara un nou recor dupa lansarea iPhone X, compaina americana fiind evaluata astazi la 900 de miliarde de dolari pe piata bursiera multumita cresterii pretului actiunilor. Lansarea iPhone X a adus o crestere substantiala a pretului actiunilor Apple, acestea avand valoarea record de 175 de dolari, capitalizarea bursiera ajungand la 901,46 miliarde de dolari.

Apple a fost prezentata de catre foarte multi analisti ca fiind prima companie care va depasi o valoare de 1000 de miliarde de dolari si acest lucru pare sa se apropie de adeverire. Ajungand la o capitalizare bursiera de peste 900 de miliarde de dolari, compania Apple este la mai putin de 100 de miliarde de dolari distanta de valoarea absoluta, desi si aceasta este una record.

Apple a avut mereu cresteri mari ale valorii capitalizarii bursiere si ale actiunilor dupa lansarea unui nou model al iPhone, insa cu iPhone X lucrurile ajung la un cu totul alt nivel. Apple face de cativa ani istorie in domeniul valorii inregistrate, iar multumita iPhone X va ajunge intr-un final la o capitalizare de peste 1000 de miliarde de dolari, cum tot spun analistii de ani si ani de zile.

Apple Valoare Record iPhone X