Apple vrea sa Lanseze Ochelarii Inteligenti in 2020

Apple vrea sa lanseze o pereche de ochelari inteligenti in anul 2020, acestia urmand a rula in baza unui nou sistem de operare numit rOS si bazat pe iOS.

Apple a stabilit deja anul in care vrea sa lanseze ochelarii inteligenti cu realitate augmentata, cei din Cupertino avand dorinta de a aduce produsul pe piata in 2020. Un ecran va fi implementat in perechea de ochelari inteligenti pentru a afisa imagini, iar o varietate de chip-uri vor asigura functionalitatea acestui “plan agresiv” pentru lansare.

Apple creeaza un chip special pentru ochelarii inteligenti, precum cele din iPhone, Apple Watch si AirPods, sistemul de operare rOS fiind dezvoltat in momentul de fata pentru ei. rOS va fi bazat pe iOS, iar Apple vreasa ne permita sa controlam ochelarii inteligenti folosind comenzi vocale, atingeri ale lentilelor si gesturi facute folosind capul.

Apple dezvolta o pereche de ochelari inteligenti bazati pe rOS, insa exista sansa ca in final compania sa lanseze o casca pentru realitate augmentata, sau chiar realitate virtuala. Planul celor de la Apple este de a aduce pe piata ochelarii inteligenti in 2020, insa se pare ca desi data este la 2 ani distanta, ea ar fi prea apropiata pentru finalizarea proiectului.

Apple lucreaza la o pereche de ochelari inteligenti de mai bine de un an, iar recent a cerut inclusiv componente pentru a crea mai multe prototipuri pentru a extinde testarea. Ca sa fiu complet sincer, cred ca lumea nu e oricum pregatita pentru ochelari inteligenti in momentul de fata, iar Apple nu prea are nevoie sa isi complice existenta cu un asemenea produs inca.

“Apple Inc., seeking a breakthrough product to succeed the iPhone, aims to have technology ready for an augmented-reality headset in 2019 and could ship a product as early as 2020. The new operating system, internally dubbed “rOS” for “reality operating system,” is based on iOS, the iPhone’s operating system.”

Apple Ochelarii Inteligenti 2020