iPhone X – Ecranele Afiseaza Dungi Colorate, Refuza sa raspunda la atingere

iPhone X are o multime de probleme foarte serioase raportate de catre utilizatori, ele impiedicand in unele situatii folosirea telefonului foarte scump.

45

iPhone X are multe probleme raportate cu ecranul, multi utilizatori afirmand ca telefoanele afiseaza dungi colorate pe ecran in folosirea unora dintre aplicatiile pe care le au instalate, si nu numai. Puteti vedea in imaginile de mai jos ca vorbim despre dungi care brazdeaza intregul ecran al iPhone X de la un capat la altul al panoului frontal, problema parand sa afecteze destul de multe persoane care se plang de ea.

iphone ecrane dungi colorate refuz aingeri 1

iPhone X pare sa sufere de probleme care afecteaza ecranele OLED in general, pentru ca in anii trecuti am mai vazut ecranele unor telefoane Samsung care afisau dungi colorate similare precum cele de mai jos. Desigur ca totul este un defect, pentru ca iPhone X nu ar trebui sa afiseze vreo dunga pe ecran in timpul utilizarii, mai ales in interfata normala a iOS, sau atunci cand este accesat ecranul pentru inchidere.

iphone ecrane dungi colorate refuz aingeri 2

iPhone X poate afisa diverse dungi in aplicatii in portiunile in care interfata impreuneaza anumite elemente si asta ar putea fi o problema de dezvoltare, insa in aceasta situatie nu vorbim despre asa ceva. N-am intalnit problema pe al meu iPhone X dupa achizitie, insa din pacate ma astept ca ea sa apara in tot mai multe plangeri facute online de catre utilizatorii care au primit telefoanele de la compania Apple saptamana trecuta.

iPhone X – ecranele afiseaza dungi colorate, refuza sa raspunda la atingere

iPhone X are deasemenea probleme cu aplicatiile care se acceseaza singure in telefon, aparent fara vreo logica, deoarece utilizatorul le inchide imediat dupa deschidere. Acestea refuza totusi sa stea inchise si se redeschid imediat, totul parand a fi o problema cu software-ul ecranului iPhone X, care pare sa creada ca exista o interactiune cu ecranul, cand in realitate nu se intampla asta.

iPhone X are deasemenea probleme cu ecranele care refuza sa perceapa atingerile utilizatorilor, acestea refuzand sa ofere vreo functionalitate, fara ea utilizarea fiind imposibila. In unele cazuri problemele se rezolva partial cu o repornire, iar acest bug l-am mai intalnit si in iPhone 7 Plus, in special in LockScreen, insa in cazul vechiului model problema se rezolva singura dupa cateva momente.

iPhone X pare sa sufere de o verificare precara a calitatii unitatilor care au iesit de pe portile fabricii Foxconn in care sunt asamblate unitatile care au fost livrate catre compania Apple. iPhone X este un telefon foarte scump, iar problemele de acest gen n-ar trebui sa existe la un telefon care costa peste 1000 de euro, insa sunt sigur ca Apple va gasi o explicatie nu foarte logica si pentru aceste probleme.