Orange Black Friday 2017 – Voucher de Reduceri

Orange Black Friday 2017 a fost anuntat de Orange, va incepe mai repede pentru clienti si vine cu un voucher de extra reducere pentru produsele la promotie.

Orange Black Friday 2017 a fost anuntat astazi de catre operatorul de telefonie mobila din Romania, evenimentul de reduceri urmand a incepe in data de 17 noiembrie. Orange Black Friday 2017 nu a fost anuntat impreuna cu aceasta data de catre operator, insa in aceasta pagina veti gasi un voucher de reduceri dupa ce va veti loga in contul vostru pentru ca el sa va fie alocat in vederea utilizarii de Black Friday, alocarea fiind facuta pana in 15 noiembrie.

Orange Black Friday 2017 va avea reduceri de 10% pentru valoarea totala a comenzii in baza acestui voucher, deci vorbim despre o extra reducere peste cele ale produselor. Voucherele vor putea fi folosite din 16 noiembrie, cand clientii vor avea acces la oferta Orange Black Friday 2017, insa doar la cumpararea a cel putin unul telefon mobil cu activarea sau prelungirea unui abonament pentru 24 de luni.

Orange Black Friday 2017 este asteptat de foarte multa lume deoarece operatorul de telefonie mobila va oferi promotii la telefoane mobile si accesorii prin intermediul magazinului online din Romania. A oferi promotii cu ocazia Orange Black Friday 2017 mai devreme decat pentru restul lumii nu este ceva nou pentru cei de la Orange, deoarece, daca nu ma insel, la fel a actionat magazinul online si in cursul anului trecut.

Orange Black Friday 2017 incepe mai devreme, vine cu un voucher de reducere

Orange Black Friday 2017 va aduce cel mai probabil preturi foarte bune la telefoanele mobile si accesoriile din magazinul online al operatorului, anul trecut ele fiind mai bune decat la multe alte magazine. Orange Black Friday 2017 din aceasta pagina ne-ar putea aduce inclusiv accesorii la preturi care incep de la numai 1 euro, unele extrem de bune fiind vandute anul trecut la preturi care au fost incredibil de bune pentru ele.

Orange Black Friday 2017 ar trebui sa dureze doar o singura zi, insa e posibil ca evenimentul sa se intinda pe durata intregului weekend, deci in perioada 17 – 19 noiembrie. Sfarsitul saptamanii viitoare va fi unul extrem de important, deoarece Orange Black Friday 2017 va incepe in acelasi timp cu evenimentele de Black Friday de la restul magazinelor online din Romania si foarte multa lume asteapta inceputul lor.

Orange Black Friday 2017 nu se adreseaza doar clientilor operatorului de telefonie mobila, ci si oricaror alte persoane care locuiesc in Romania si vor sa cumpere ceva. Clientii Orange vor avea doar intaietate la promotiile pentru Orange Black Friday 2017 si vor beneficia de acel voucher de reducere, multe dintre produse putand fi cumparate rapid inainte ca evenimentul principal sa inceapa.

Orange Black Friday 2017 Voucher Reduceri