iPhone X – Ecran mai Bun/Scump ca al Galaxy S8

iPhone X are un ecran mai bun si mai scump decat cel folosit in Samsung Galaxy S8, calitatea costand destul de mult, asa cum ne-a si spus compania Apple.

iPhone X are un ecran mai bun si mai scump decat cel folosit in Samsung Galaxy S8 de catre compania coreeana, pretul mai mare aducand performantele mai bune pentru clienti. iPhone X are cel mai bun ecran implementat vreodata intr-un smartphone, conform expertilor in ecrane pentru produse electronice, insa aceasta componenta este mai scumpa decat cea folosita in Samsung Galaxy S8.

iPhone X si Samsung Galaxy S8 au ambele ecrane OLED cu diagonala de 5.8 inch, iar ambele componente sunt produse de catre compania Samsung, Apple neavand alta solutie pentru noul sau telefon. Desi iPhone X si Samsung Galaxy S8 au ambele ecrane OLED cu diagonala de 5.8 inch, acestea beneficiaza de inovatii diferite, compania Apple avand acum un avantaj imens in fata coreenilor, dar el va disparea cu Samsung Galaxy S9.

iPhone X are un ecran a carui productie costa 110 dolari, conform celor de la IHS, cu 25 de dolari mai mult decat costul estimat pentru ecranul folosit in Samsung Galaxy S8 anul acesta. Diferenta de pret intre ecranele Samsung Galaxy S8 si iPhone X poate fi data de tehnologiile diferite folosite, dar si de faptul ca Samsung isi produce singura ecranele, deci are costuri mult mai mici decat daca ar cumpara de la alta companie.

iPhone X are un ecran mai bun si mai scump decat cel al Samsung Galaxy S8

iPhone X are acest nou ecran implementat de catre compania Apple intr-o schimbare majora facuta spre tehnologia OLED, la cateva luni dupa ce Samsung Galaxy S8 a venit cu o schimbare similara. In primavara Samsung Galaxy S8 a fost primul telefon premium cu un ecran care acoperea intregul panou frontal, iar iPhone X trebuia sa vina cu ceva similar pentru a nu fi dat uitarii de catre clientii de telefoane.

“The OLED display costs the Cupertino, California, company $110 per unit, compared with $52.50 for the 5.5-inch iPhone 8 Plus screen, which uses an older technology, according to IHS. Samsung Electronics Co. currently supplies OLED panels exclusively to Apple, but the South Korean company pays about $85 per screen for its own Galaxy S8 phone. That device has the same sized screen as the iPhone X, but with a higher resolution.”

iPhone X cu acest nou ecran OLED demonstreaza faptul ca nu doar Samsung poate inova in acest segment, Samsung Galaxy S8 avand in primavara cel mai bun ecran folosit intr-un telefon mobil. iPhone X a venit totusi cu ceva mai bun decat ceea ce regasim in Samsung Galaxy S8, astfel ca acum compania Apple se poate lauda cu faptul ca inoveaza si in segmentul ecranelor OLED pentru smartphone-uri.

Samsung Galaxy S8 a fost intrecut de iPhone X la 6 luni din momentul lansarii telefonului companiei coreene, insa acelasi lucru s-ar putea intampla in vara cu Samsung Galaxy S9. E de asteptat ca atunci un ecran mai bun decat cel din Samsung Galaxy S8 sa fie implementat in viitorul telefon, iar acesta l-ar putea intrece inclusiv pe cel din iPhone X, daca Samsung vrea intr-adevar sa faca ceva grozav.

iPhone X ecran Galaxy S8