Google Ironizeaza iPhone intr-o Reclama Pixel 2

Google ironizeaza iPhone intr-o noua reclama publicata recent, compania intrand in randul celor ca Samsung si Motorola, care rad deiPhone de ani de zile.

Google intra in randul producatorilor de smartphone-uri care ironizeaza iPhone, asa ca noaptea trecuta a publicat o reclama in care ia in ras produsul celor de la Apple. Samsung a ironizat iPhone X zilele trecute intr-o reclama care arata ca se teme foarte mult de telefonul Apple, in timp ce Motorola a luat in ras iPhone 8 Plus intr-o reclama aparuta ieri.

Google a publicat deasemenea o reclama pentru Google Pixel 2 in care ironizeaza telefonul iPhone al companiei Apple, dar pentru lipsa spatiului de stocare, nu altceva. Desigur ca aceasta problema a disparut din moment ce iPhone 8 si iPhone X au minim 64 GB spatiu de stocare, dar Google a tinut totdeauna sa ironizeze iPhone in acest mod.

Google are cel mai subtil mod de a ironiza iPhone in reclamele pentru telefoanele sale, spre deosebire de Samsung si Motorola, care au ales sa mearga pe cu totul alte cai. Google este si cea mai rafinata dintre cele doua companii, avand si cea mai mica motivatie de a ataca Apple in momentul de fata, dar asta se va schimba, probabil, in anii urmatori.