Samsung Galaxy S9 – Decizia IMPOSIBILA a Samsung

Samsung Galaxy S9 pune compania Samsung intr-o situatie dificila in care trebuie sa ia o decizie imposibila cu privire la viitorul telefonului mobil.

13

Samsung Galaxy S9 pune compania Samsung in postura de a lua o decizie aproape imposibila pentru lansarea noului telefon mobil, conform unor noi informatii aparute in cursul acestei zile. In primul rand, ieri s-a aflat numele de cod Samsung Galaxy S9, la doar o zi dupa ce am aflat aceasta informatie si despre Samsung Galaxy Note 9, compania Samsung avand primul telefon in proces mai avansat de dezvoltare.

Samsung Galaxy S9 are in interiorul Samsung numele de StarStea, inginerii coreenilor alegand o denumire care are menirea de a prezenta o noua functie importanta. V-am spus ieri ca Samsung alege numele de cod ale telefoanelor in baza functiilor sau caracteristicilor majore pe care acestea le au, deci Samsung Galaxy S9 va veni cu o functie sau caracteristica foarte importanta din moment ce are acest nume de cod.

Samsung Galaxy S9 este in proces de dezvoltare de ceva vreme la compania Samsung, insa acum a venit momentul pentru o decizie foarte grea pe care cei din Coreea de Sud trebuie sa o ia. Mai exact, Samsung trebuie sa decida daca va elimina portul audio de 3.5mm din Samsung Galaxy S9, sau il va pastra pentru a isi multumi fanii care au ras atat de mult de aceasta schimbare facute pentru iPhone-urile Apple.

Samsung Galaxy S9 – decizia imposibila pentru Samsung

Samsung Galaxy S9 este dezvoltat cu multiple design-uri de catre compania Samsung, inclusiv pentru a sa carcasa, asa ca s-au testat cu siguranta foarte multe variatii ale smartphone-uri si inca se testeaza. Samsung nu s-a decis deocamdata daca va elimina portul audio din Samsung Galaxy S9 pentru a lasa doar unul USB-C, insa exista sanse foarte mari sa mearga pe aceasta directie, la fel precum cei de la Google.

Samsung Galaxy S9 decizie Samsung

Samsung Galaxy S9 doar ar intra in randul telefoanelor Android cu aceasta schimbare, insa ar fi o situatie penibila pentru cei de la Samsung, care au ras copios de iPhone si Apple. Daca acum ar decide sa faca aceeasi schimbare, oare ce spune asta despre Samsung si modul in care vede Samsung Galaxy S9, dupa ce i-a acuzat pe cei de la Apple ca nu ii intereseaza de soarta clientilor lor ?

Samsung Galaxy S9 este acum in proces de dezvoltare pentru o lansare ce urmeaza sa aiba loc in cursul lunii februarie/martie a anului 2018, iar iPhone X va fi principalul sau concurent. Pana atunci vom afla cu siguranta foarte multe informatii cu privire la Samsung Galaxy S9, dar si la deciziile imposibile pe care trebuie sa le ia Samsung, asa ca va fi interesant de vazut cum va evolua totul.