iPhone X – Face ID vs Operatiile Estetice

Face ID din iPhone X nu poate fi impiedicat sa-si recunoasca stapanul nici macar de operatii estetice care ii modifica substantial structura fetei.

iPhone X are sistemul Face ID trecut printr-un test extrem de interesant astazi, deoarece vedem cat de versatila este inteligenta artificiala din telefonul Apple. Testul incepe cu putin botox artificial plasat peste fata posesoarei telefonului iPhone X, ideea fiind dea a vedea daca telefonului mai poate face recunoasterea faciala.

iPhone X nu are probleme cu persoanele ale caror buze au fost crescute artificial folosind botox, asa ca s-a trecut la o schimbare mai radicala pentru nas. Nici cu un nas nou nu suntem obligati sa renuntam la deblocarea iPhone X folosind Face ID, sistemul de recunoastere faciala functionand fara probleme si dupa aceasta modificare.

Face ID este mai inteligent decat credeai

iPhone X nu are probleme nici daca pometii sunt mdificati, sau daca utilizatorul are o multitudine de vanatai, sau sange, pe fata, inteligenta artificiala descurcandu-se foarte bine. In final, nici macar mutilarea fetei nu impiedica Face ID sa faca recunoasterea faciala, semn ca sistemul va functiona chiar daca fata utilizatorului este sever afectata de un accident.