Google Pixel 2 are noi Probleme cu Ecranele

Google Pixel 2 are noi probleme cu ecranele, telefonul companiei americane aratandu-ne ca trebuia verificat mai bine inainte de a fi pus in vanzare.

Google Pixel 2 are noi probleme cu ecranele raportate dupa cele de zilele trecute in care stratul oleofobic de pe ele incepea sa dispara dupa folosire timp de cateva saptamani. Acum telefoanele Google Pixel 2 XL au probleme cu ecrane care licaresc atunci cand sunt blocate, iar clipul video de mai jos prezinta in totalitate problema raportata de catre clienti.

Google Pixel 2 XL are in unele unitati ecrane care licaresc inainte de a porni, insa problema nu este vizibila la fiecare deblocare a acestuia, ci doar de cateva ori pe zi. Desigur ca problemele au aparut la cateva zile dupa cumpararea acestei unitati a Google Pixel 2 XL, iar repornirea telefonului a rezolva problema, timp de cateva ore.

Desigur ca nici resetarea telefonului pentru a reveni la setarile din fabrica nu a avut vreun efect asupra problemei, nici folosirea Safe Mode, utilizatorul trebuind sa inlocuiasca telefonul. Singura setare care a ajutat a fost dezactivarea functiei ambient display, ecranul aprinzandu-se fara vreo licarire in prealabil, deci exista totusi solutii.

Google Pixel 2 XL are probleme peste probleme pe care compania Google nu pare sa le fi anticipat inainte ca teleofnul sa fie lansat in mod oficial pe pietele globale. Se pare ca multe Google Pixel 2 XL nici macar n-au fost verificate in mod corect inainte de a fi puse in vanzare, iar asta rata cat de mari sunt problemele pentru Google.