iPhone X – Probleme de Fabricatie ale Ecranului

iPhone X are noi probleme cu ecranul raportate de catre clientii Apple care si-au primit telefoanele de la companie la sfarsitul saptamanii trecute.

iPhone X are probleme de fabricatie ale ecranului OLED implementat de catre compania Apple, iar ele incep sa apara multumita marturiilor unor clienti ai companiei Apple. Vorbim despre probleme de fabricatie care nu ar trebui sa apara la un telefon mobil care costa peste 1000 de euro, insa v-am spus ca iPhone X nu este perfect si trebuie sa fiti convinsi de asta, altfel riscati sa fiti amarnic dezamagiti de catre el.

iPhone X are in primul rand cateva probleme cu bule de aer care sunt vizibile in marginile noului sau ecran OLED, acestea fiind descoperite de un utilizator care s-a uitat cu mare atentie la produsul Apple. Conform acestuia, bulele respective sunt vizibile chiar la marginea ecranului, aproape de sectiunea care il desparte de carcasa, ele disparand cand se aplica presiune in acea zona, insa dupa 10 – 15 minute redevin vizibile pe iPhone X.

iPhone X are ecranul laminat in procesul de productie al acestuia, insa se pare ca in graba de a produce noul ecran, undeva s-a trecut peste verificarea temeinica a calitatii acestuia, iar acum exista probleme. In mod normal ecranele pentru iPhone X care au asemenea probleme nu ar fi trebuit sa fie instalate in telefoane, insa compania Apple si-a grabit foarte mult partenerii pentru a creste productia telefonului, iar acestea sunt rezultatele.

iPhone X – probleme de fabricatie ale ecranului

iPhone X are deasemenea probleme cu stratul oleofobic al ecranului, acesta incepand sa dispara la doar cateva zile dupa ce telefonul este folosit de catre cumparator. V-am spus ieri despre o problema a ecranului Google Pixel 2 care este identica, doar ca acolo problemele apareau dupa cateva saptamani de utilizare si Google refuza sa schimbe unele unitati, insa in cazul iPhone X ele apar la cateva zile.

iPhone X probleme ecran 1

iPhone X va fi cel mai probabil inlocuit de catre compania Apple fara probleme in cazul in care clientii care experimenteaza defectul se prezinta intr-un magazin, insa deocamdata nu exista informatii ca s-ar fi facut asta. Totusi, disparitia stratului oleofobic a iPhone X atat de rapid dupa lansarea telefonului este o problema majora si penibila pentru Apple si un ecran care costa peste 100 de dolari la producator.

iPhone X incepe sa aiba primele probleme raportate dupa lansarea de vineri si sunt sigur ca pana la sfarsitul saptamanii viitoare vom afla mai multe informatii cu privire la el. iPhone X nu are deocamdata probleme extrem de grave care sa impiedice utilizatorii sa-si foloseasca telefoanele, insa nu e exclus ca ele sa apara pe masura ce tot mai multe persoane isi primesc telefoanele de la compania Apple.

10 COMENTARII

  1. Eu zic sa va faceți griji, mai ales la un telefon cu un asemenea preț. Dacă dai 1200€ pe telefon, te aștepți la calitate, nu ??? Pai suntem fani Apple sau nu mai suntem !!!

  2. omul mare, nu isi face griji nici atunci cand se intampla darmite inainte, de ce ti-ai face pt ceva ce nu s-ar putea sa nu se intample niciodata ?!
    Se intampla rezolvi problema, nu se intampla nu iti faci griji. Pari un om stresat

  3. da da …de fapt o sa ramai cu telefonul ce il ai de 5 ani
    nu uita cei ce cumpara din lotul 2, au acuratetea mai mica la faceID