Prima Pagina Google Google Pixel 2 XL – Problema Mare a Ecranelor

Google Pixel 2 XL – Problema Mare a Ecranelor

Google Pixel 2 XL are o problema mare cu ecranele unor unitati livrate catre clienti, acestea avand un defect de fabricatie neacoperit de catre garantie.

Google Pixel 2 XL are o problema foarte mare cu ecranele in momentul de fata, telefonul celor de la Google dovedind ca nu este fabricat cu chiar atat de multa grija de catre cei de la LG.Compania Google a ales ca LG sa asambleze Google Pixel 2 XL inaintea lansarii oficiale, insa decizia nu pare sa fi fost chiar atat de buna, pentru ca acum vedem unele unitati care au probleme cu ecranele, ceva ce nu trebuia sa se intample.

Google Pixel 2 XL a fost livrat fara Android instalat pentru unii clienti din SUA, insa acum se pare ca stratul oleofobic, menit sa protejeze ecranul, nu este aplicat prea bine. Desi stratul oleofobic de pe ecranul unui smartphone ar trebui sa se stearga dupa luni sau ani de utilizare, in cazul Google Pixel 2 XL acesta se intinde pe intregul ecran dupa doar cateva saptamani de utilizare de catre posesori.

Google Pixel 2 XL – problema mare a ecranelor

Google Pixel 2 XL are aceasta substanta aplicata in mod gresit pe ecranele unor unitati, utilizatorii reusind sa o intinda pe suprafete destul de mari ale ecranelor in timpul folosirii. Dupa cum puteti vedea si din imaginea de mai jos, vorbim despre o problema serioasa pe care telefoanele Google Pixel 2 XL o au, ea fiind destul de penibila pentru un telefon mobil scump, mai ales ca vine dupa altele cu burn-in, si n udoar atat.

Partea si mai proasta pentru unii clienti este ca Google ar putea refuza sa inlocuiasca unitatile Google Pixel 2 XL afectate de problema, un client trecand deja prin aceasta situatie. Daca Google va refuza sa inlocuiasca unitatile livrate cu acest defect, atunci Google Pixel 2 XL ar putea avea foarte multi clienti nefericiti care au cheltuit sute bune de dolari, sau euro, iar in final au primit telefoane cu defecte mari.

Google pixel 2 xl problema ecrane

 • Fasocle Tranchil

  Eu n-am inteles o chestiune, imi cer scuze pentru anonimi, Google arunca pe piata asa hidosenie, cu probleme, la pret premium! Ma simt lezat, asa ceva nu se poate, ne insala orice speranta de mai bine! Ptiu, Satana!

 • Srb Srb

  Acest produs trebuie retras si adus iarasi dupa ce sunt problemele rezolvate

 • Fasocle Tranchil

  Raspuns gresit! Alegerea unei achizitii tine de multi factori, precum performanta, update, camera, etc. Pai mai vere, ai ales, nu? Ai ales gresit, ai ras de Apple, care e vina noastra? Bucura-te de produs! Hai noroc!

 • real

  -1 google
  Si asa au mai distrus un produs care in trecut a fost bun..
  Pacat

 • Srb Srb

  hahaha, tare

 • badmad

  Mah da numa petarzi de telefoane.Netestate si date sore vanzare cu tot felul de defecte.Nu mai au respect pentru cumparatorul care da 1000 e pe un telefon

 • Motoi Bogdan

  “substanta” respectiva, e intr-adevar invelisul oleofobic aplicat peste ecrane. De regula e o solutie lichida cu care se acopera ecranul cat sa formeze o pelicula subtire, apoi procesul de bonding cu sticla ecranului se face sub radiatie ultravioleta. Pesemne ca s-a ars una din lampile UV sau s-a terminat tubul cu solutie. Chestii de-astea vezi des la panouri lcd chinezesti replacement si clone, cam de rusinica sa se intample la un astfel de nivel…