Prima Pagina Black Friday Black Friday 2017 la Telekom a INCEPUT! Iata Oferta!

Black Friday 2017 la Telekom a INCEPUT! Iata Oferta!

Black Friday 2017 la Telekom a inceput in mod oficial in cursul acestei zile, operatorul avand telefoane la 1 LEU si alte reduceri surpriza pentru clienti.

Black Friday 2017 la Telekom a inceput deja de astazi, in aceasta pagina fiind disponibile toate reducerile pe care operatorul de telefonie mobila le are disponibile pentru clientii din Romania. Incepand din 10 noiembrie si pana in 26 noiembrie, cei de la Telekom Romania vor derula campania Black Friday 2017 pentru clientii interesati sa se bucure de preturi speciale la telefoane, abonamente si accesorii.

Black Friday 2017 Telekom

Black Friday 2017 le aduce clientilor smartphone-uri cu preturi de 1 LEU la portarea din alta retea, daca telefonul mobil este cumparat la abonamentul recomandat. mai exact, Samsung Galaxy S8, iPhone 7, Samsung Galxy S7 sau Huawei P10 sunt disponibile la preturi de 1 LEU de Black Friday 2017 la Telekom, insa abonamentele trebuie sa aiba o valoare suficient de buna pentru a beneficia de aceasta promotie.

Black Friday 2017 la Telekom aduce deasemenea si o gama foarte variata de telefoane mobile care au preturi de 1 LEU in aceasta pagina si nu trebuie cumparate neaparat doar la portare. In cazul acestora nu este necesara nici achizitionarea unui abonament de valoare mai mare de la Telekom cu ocazia Black Friday 2017, asa ca exista oferte foarte bune pentru toate tipurile de clienti pe care-i are operatorul telecom.

Black Friday 2017 la Telekom a INCEPUT! Iata Oferta!

Black Friday 2017 aduce la Telekom reduceri de pana la 50%, sau 1900 de LEI, pentru telefoanele care sunt cumparate la pret standard de catre utilizatorii cartelelor reincarcabile. In cazul acestora nu e vorba de cumpararea vreunui abonament cu ocazia Black Friday 2017 la Telekom, ci de folosirea serviciilor pe care le are operatorul, deci promotiile sunt oricum excelente si pentru ei incepand de astazi.

 • Începând cu data de 10 noiembrie și până în 26 noiembrie, orice smartphone poate fi achiziționat la prețul special de 1 leu la portare din altă rețea in rețeaua Telekom, la abonamentul Telekom recomandat
 • #smartphoneliberare de la Telekom Romania aduce prețurile la toate telefoanele la 1 leu, în magazinele Telekom, Germanos și partenere, precum și online pe telekom.ro
 • Toate abonamentele de servicii mobile Telekom beneficiază de Internet NELIMITAT 4G, în rețeaua cu cel mai mare scor pentru serviciile de date din România

Black Friday 2017 la Telekom a inceput cu o saptamana mai devreme decat evenimentul normal si dureaza 16 zile in aceasta pagina, promotiile urmand a fi modificate pe masura trecerii timpului. Este totusi surprinzator ca de Black Friday 2017 la Telekom exista telefoane Samsung Galaxy S8 si iPhone 7 cu preturi de doar 1 LEU, promotiile de acest gen permitandu-le multor clienti sa cumpere telefoane bune pe un pret de nimic.

Black Friday 2017 la Telekom se aplica si in magazinele celor de la Germanos, sau in altele partenere, astfel ca puteti beneficia de exact aceeasi oferta si la acestea, daca doriti asta. Black Friday 2017 este cel mai asteptat eveniment de reduceri al anului, iar ofertele pe care le are in momentul de fata Telekom sunt excelente, probabil cele mai bune dintre toti operatorii de telefonie mobila din Romania, asa cum s-a intamplat si anul trecut pentru telefoanele mobile.

 • iullian

  Frumos black friday. Telefoane la un leu cu abonament de 45 € luna timp de doi ani. Plătești telefonul de 3 ori la final.

 • iullian

  De exemplu samsung J5 2017. Pret standard 1099 lei. Cu abonament de 45 de euro după 2 ani plătești aproximativ 5000 lei. Așa mai bine îți iei un iPhone 8/x

 • myimyic

  Nu chiar asa iulian. In varianta ta iti iei doar iphone. Mai trebuie si un abonament.

 • Vlad

  Faci un abonament de 2 euro la Digi si ti-ai asigurat iPhone-ul X.

 • narcisuk

  3 euro la digi totu nelimitat :)) nu exista doar abonamente de 20-40 euro

 • iullian

  Eu ziceam de telefoanele mai ieftine. Dacă te bagi pe site la telekom o sa vezi ca e mai mare abonamentul la telefoanele mai noi. De exemplu s8 la un leu are abonament de 89 euro pe luna. La abonamentul asta tu după cei 2 ani ai plătit undeva la 9000 lei. Nu exista abonamente avantajoase. Poate doar digi.

 • Vaxx

  Metoda mea .. card de cumpărături rate dobânda zero telefon premium plătit din banii bănci in 12/24 rate ,abonament nelimitat RDS 3 euro luna .