Huawei vrea sa Copieze inca ceva de la Apple

Huawei vrea sa copieze inca o idee foarte buna a companiei Apple, compania chinezeasca fiind in mijlocul unui program pilot pentru a oferi totul clientilor.

Huawei vrea sa mai copieze ceva de la Apple pentru ca nu poate crea singura mare lucru, astfel ca in curand va lansa programul Made for Huawei pentru accesorii de telefoane mobile. Apple are de cativa ani programul Made for iPhone, sau alte produse, acesta avand produse recomandate ca fiind create special pentru a functiona cu produsele sale.

Huawei nu le va permite altor companii sa faca accesorii pentru produsele sale, ci doar le va produce in regim propriu si le va promova ca fiind Made for Huawei. Desigur ca la un anumit punct Huawei va certifica si alti producatori care vor crea accesorii pentru telefoanele si tabletele sale, insa deocamdata va incepe singura sa la dezvolte.

Huawei va crea initial accesorii pentru seria Huawei Mate 10, insa daca programul va avea succes, atunci e foarte probabil ca el sa fie extins la alte produse si sa includa alti producatori. Apple colaboreaza cu companii precum Belkin, Mophie si multe altele cunoscute pentru calitate, iar accesoriile Made for iPhone sunt foarte bune, Huawei dorind acelasi lucru.

Huawei a vazut ca programul Made for iPhone a avut succes foarte mare, dar si ca Google si Samsung au preluat ideea cu succes, asa ca vor sa faca exact acelasi lucru.

huawe copiaza Apple

7 COMENTARII

  1. Salut The One.
    Cred că ar fi fost ideal daca ai fi prezentat știrea că atare, fara a introduce comentarii gen “…pentru că nu poate crea singura mare lucru…”
    Fie că vrem sau nu să acceptăm, toți marii producători de telefoane copiază
    unii de la altii, sub o formă sau alta. Personal apreciez Huawei pentru că își produce singura procesoarele fara a depinde de Samsung. A copia nu poate fi decât în beneficiul nostru, al utilizatorilor de zi cu zi.