Apple anunta Deschiderea Apple Park pentru Public

Apple a anuntat deschiderea oficiala a Apple Park, compania americana urmand a-i permite publicului sa-i viziteze noul campus in care isi va desfasura activitatea.

Apple a anuntat deschiderea Apple Park pentru public, un centrul pentru vizitatori urmand a fi deschis in data de 17 noiembrie de catre companie. Anuntul a fost facut noaptea trecuta sie ste primul pas spre deschiderea oficiala a Apple Park pentru toti vizitatorii, evenimentul urmand a avea loc cand incepe Black Friday in Romania.

Apple si-a invitati angajatii si vecinii din Cupertino pentru a participa la deschiderea centrului pentru vizitatori din cadrul Apple Park, acestia urmand a avea un tur special in 16 noiembrie. Apple le va arata tot ceea ce trebuie sa stie in legatura cu noul sau campus, iar din 17 noiembrie va oferi tuturor acces la noul sau sediu.

Apple va avea in centrul pentru vizitatori si un Apple Store cu o serie de produse speciale disponibile, asa ca lumea va putea cumpara suveniruri pentru a nu uita de vizita. Apple are un centru pentru vizitatori si in actualul sediu, asa ca nu vorbim despre ceva complet nou creat pentru Apple Park, dar asta cu siguranta stia toata lumea.

Apple Park trebuia deschis oficial la inceputul acestui an, insa Apple a tot amanat lansarea din diverse motive, asa ca ea va avea loc intr-un final in data de 17 noiembrie, pentru unii.

Apple Park deschidere