eMAG – Galaxy S8 Redus cu 1600 LEI inaintea Black Friday

eMAG vinde Samsung Galaxy S8 cu pana la 1600 de LEI mai ieftin inaintea Black Friday, reducerile fiind atat de bune incat s-ar putea sa nu le mai prindeti.

eMAG are Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus in promotie zilele acestea, lansarea iPhone X din Romania aducand preturile telefonului la un nivel foarte bun pentru cei interesati sa-l cumpere, dispozitivul fiind disponibil in aceasta pagina la valori care sunt cu pana la 1600 de LEI mai mici decat in mod normal.

eMAG are toate modelele Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus pe care vi le doriti la preturi mai mici cu pana la 1600 de LEI, iar aici cred ca niciun fal al companiei coreene nu cred ca se gandea ca lansarea iPhone X din Romania ar putea aduce preturile la un nivel atat de mic inainte de Black Friday.

eMAG listeaza doar modele noi ale Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus cu reduceri de pana la 1600 de LEI in momentul de fata, iar deal-urile sunt atat de bune incat inainte de Black Friday nu veti gasi ceva mai bun de atat, in aceasta pagina, dar e foarte probabil ca nici de acest eveniment sa nu gasiti ceva similar.

eMAG vinde foarte multe modele de telefoane Samsung in momentul de fata, insa pentru Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 PLus are reducerile cele mai mari, preturile mai mici cu pana la 1600 de LEI fiind cu reducerile cele mai mari aplicate pana in momentul de fata pentru telefonul mobil al coreenilor.

eMAG are separat de Samsung Galaxy S8 si promotii la foarte multe produse pe care va recomand sa le verificati chiar acum!

eMAG Galaxy S8 Redus Black Friday