iPad Pro 3 Concept arata cea mai Buna tableta

iPad Pro 3 apare intr-un nou concept care are menirea de a ne arata cum ar putea evolua tableta companiei Apple intr-un produs pe care orice client il va dori.

iPad Pro 3 a aparut zilele acestea pentru prima oara in atentia presei dupa ce o serie de informatii sugerau faptul ca Apple vrea sa faca pentru ea schimbari pe care le vedem in iPhone X. Mai exact, compania Apple vrea sa implementeze o camera TrueDepth in iPad Pro 3, in timp ce ii reduce marginile carcasei si ofera Face ID pentru recunoastere faciala.

iPad Pro 3 in acest concept ne arata cea mai frumoasa tableta iPad de pana in prezent, compania Apple putand uimi lumea intreaga cu un asemenea produs. Vorbim despre un design serios modificat pentru iPad Pro 3, dar si eliminarea butonului Home, aceasta schimbare aducand intreaga linie de iDevice-uri importante la acelasi design.

iPad Pro 3 ar trebui sa fie lansata in primavara anului viitor, dar e posibil ca Apple sa amane aparitia sa din cauza acestor modificari, insa sunt curios sa aflu ce parere aveti voi despre acest concept.

iPad Pro 3 concept

iPad Pro 3 concept 10

iPad Pro 3 concept 9

iPad Pro 3 concept 8

iPad Pro 3 concept 7

iPad Pro 3 concept 6

iPad Pro 3 concept 5

iPad Pro 3 concept 4

iPad Pro 3 concept 3

iPad Pro 3 concept 2

iPad Pro 3 concept 1

iPad Pro 3 concept 11