iPad Pro 3 – Schimbari Majore de la iPhone X

iPad Pro 3 vine cu schimbari majore multumita iPhone X, compania Apple intentionand sa aduca unele functii ale telefonului in viitoarea tableta.

11

iPad Pro 3 va fi lansata in cursul anului 2018 de catre compania Apple, iar conform unor informatii aparute astazi, se pare ca tableta va avea parte de schimbari majore. Voribm aici despre preluarea functiei Face ID de la iPhone X pentru iPad Pro 3, compania Apple intentionand sa renunte complet la Touch ID pentru tableta pe care o va lansa la anul.

iPad Pro 3 va avea deasemenea si margini mai mici pentru ecranul sau, la fel precum telefoanele iPhone, inclusiv iPhone X, Apple intentionand sa faca o schimbare majora aici. Mai exact, fara Face ID, iPad Pro 3 va avea marginile superioara si inferioara mult mai subtiri, insa nu vom vedea si un decupaj in ecranul tabletei, pentru ca asta ar fi complet stupid.

Design nou si Face ID de la iPhone X

iPad Pro 3 ar urma sa ajunga pe piata ceva mai tarziu de primavara anului viitor si cel putin un model cu ecran ce are diagonala de 10.5 inch este acum in dezvoltare. Aceste noi modele ale iPad Pro 3 au Face ID integrat de catre Apple si schimbari importante de design, asa ca vorbim despre un upgrade substantial pe care Apple vrea sa-l ofere.

iPad Pro 3 nu va avea ecran OLED, din pacate, pentru ca oferirea unui asemenea ecran ar creste prea mult costurile de productie pentru tabletele celor de la Apple. Era totusi de asteptat ca iPad Pro 3 sa nu aiba ecran OLED, nici macar in cursul anului 2019, dar ramane de vazut totusi daca Apple va gasi o metoda eficienta de a il oferi.

“Apple Inc. is working on a redesigned, high-end iPad for as early as 2018 that incorporates key iPhone X features such as slimmer edges and facial recognition. However, the new version of the tablet is unlikely to include an OLED screen, which provides more vivid colors and sharper clarity.”

iPad Pro 3 Schimbari iPhone X