iOS 11.1.1 – Cea mai BUNA Veste pentru iPhone

IOS 11.1.1 vine cu o veste foarte buna pentru utilizatorii iPhone si iPad din lumea intreaga, compania Apple reusind sa surprinda in mod pozitiv toti tuilizatorii.

iOS 11.1.1 a fost lansat pentru iPhone si iPad saptamana aceasta de catre compania Apple motivul pentru care actualizarea este oferita are legatura cu un bug al sistemului de operare. Mai exact, compania Apple a fost atentionata in legatura cu o problema din cauza careia utilizatorii nu puteai scrie litera i cand foloseau sistemul de scriere predictiva.

iOS 11.1.1 a rezolvat aceasta problema si a imbunatatit inclusiv performantele generale ale sistemului de operare pentru iPhone si iPad, dupa cum puteti si vedea mai jos. Conform testului de mai jos iOS 11.1.1 este mai rapid decat iOS 11.1 pe iPhone intr-o varietate de situatii de utilizare pe telefoanele noastre.

iOS 11.1.1 – Cea mai BUNA Veste pentru iPhone

iOS 11.1.1 porneste mai repede decat iOS 11.1 si deschide unele aplicatii mai rapid decat in vechea versiunea a sistemului de operare al companiei Apple. Totusi, diferenta cea mai mare este vizibila in timpul navigarii pe internet, unde telefoanele care ruleaza actualizarea incarca paginile mult mai repede decat in mod obisnuit.

iOS 11.1.1 este disponibil pentru toti utilizatorii de iPhone si iPad care au unitati compatibile cu iOS 11.