Black Friday 2017 – Vor fi Reduceri la iPhone 8 ?

Black Friday 2017 vine cu telefoane iPhone 8 si iPhone 8 Plus cu reduceri pentru clientii din Romania, insa ele nu vor fi chiar atat de mari precum spera clientii.

Black Friday 2017 se apropie cu pasi foarte repezi, in data de 17 noiembrie urmand a avea loc cel mai asteptat eveniment de shopping din acest an, asa ca foarte multa lume vrea sa stie tot ce se poate. In aceasta idee, vine acum cu un raspuns la intrebarile unora in legatura cu reducerile care vor fi disponibile in aceasta zi, mai exact pentru telefoanele iPhone 8 si iPhone 8 Plus pe care le vinde compania Apple.

Dupa cum probabil stiati deja, iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt deja vandute cu reduceri in aceasta pagina, insa cu ocazia Black Friday 2017 vor exista reduceri si mai bune pentru telefoanele Apple. Exista interes relativ constant pentru aceste modele ale iPhone, in ciuda faptului ca iPhone X este in atentia tuturor, asa ca in ziua evenimentului de reduceri vor fi cel mai probabil promotii destul de bune.

Black Friday 2017 – vor fi reduceri la iPhone 8 ?

Mai exact, ma astept ca modelele noi ale iPhone 8 si iPhone 8 Plus sa fie disponibile in promotie pentru Black Friday 2017 cu reduceri destul de mici pentru unitatile noi comercializate. Mai exact, nu cred ca versiunile standard ale iPhone 8 si iPhone 8 Plus vor avea reduceri mai mari de 200 de LEI fata de preturile de baza la care sunt comercializate acum, situatia fiind destul de similara si in cursul anului trecut.

In cazul unitatilor resigilate care vor fi vandute la magazine precum eMAG, putem vorbi despre reduceri chiar si de pana la 500 de LEI, ori poate mai mari, in functie de unitatile din stocuri. Avand in vedere ca iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt telefoane complet noi, nu trebuie sa va asteptati la preturi reduse cu mult pentru ca, in ciuda faptului ca vanzarile sunt proaste, cei de la Apple vor sa pastreze aparentele.

Black Friday 2017 incepe pe 17 noiembrie, dar daca vor exista telefoane iPhone 8 si iPhone 8 Plus la reducere, atunci veti afla de pe iDevice.ro despre toate dintre cele care merita avute in vedere.

Black Friday 2017 iPhone 8 reduceri