10 Hoti au Spart cel mai mare Apple Store din Marea Britanie

10 hoti au spart noaptea trecuta cel mai mare Apple Store in Marea Britanie, acestia reusind sa fure o gama variata de produse Apple, printre care si telefoane iPhone X existente in magazin. Vorbim despre Apple Store Regent Street, acolo compania Apple primind sute de persoane acum o saptamana cand a lansat iPhone X, insa acum 10 hoti au plecat cu mult telefoane iphone, tablete iPad si Apple Watch-uri.

Cei 10 hoti au ajuns la magazin pe 5 scootere, au sparte geamurile cu ciocane si au lasat in magazin unul dintre scootere inainte de a fugi dupa cele 3 minute petrecute in magazin. Doi agenti de securitate au incercat sa intervina, dar au fost amenintati cu ciocanele, iar din moment ce erau depasiti numeric nu si-au riscat viata pentru a impiedica furtul unor produse Apple care nu vor mai functiona vreodata.

Jaful s-a petrecut chiar la miezul noptii, iar politi chemata la fata locului a gasit doua telefoane iPhone X la ceva distanta de magazin, iar acum analizeaza imaginile camerelor de securitate. Acest jaf vine la o saptamana dupa ce in SUA a fost furat stocul de telefoane iPhone X pentru clientii care asteptau la coada in fata unui Apple Store, acum aceste noi telefoane ale Apple fiind cel mai probabil urmarite de catre hoti.

Nu a fost dezvaluit numarul de produse Apple furat de catre hoti de aceasta data, insa cel mai probabil vorbim despre cateva zeci de produse care au fost luate de hoti, unele dintre ele putand ajuta la prinderea lor.

jaf Apple Store Londra