Fashion Days Black Friday 2017 – Ce Produse au Reduceri ?

Fashion Days va da startul Black Friday 2017 in cursul zilei de 16 noiembrie, iar pentru clientii din Romania are 1 milion de produse cu reduceri de pana la 90%.

Cel mai mare magazin online de fashion din Romania, Fashion Days, a anuntat recent promotiile pe care urmeaza sa le ofere pentru Black Friday 2017 milioanelor de romani interesati de reduceri. Dupa cum probabil stiti deja, Fashion Days a crescut serios in ultimii ani, in special dupa ce a fost cumparat de eMAG, asa ca pentru Black Friday 2017 a pregatit o oferta extrem de interesanta pentru clientii din tara noastra.

Conform Fashion Days, Black Friday 2017 va incepe la ei in data de 16 noiembrie, in aceasta pagina, deci cu o zi inainte de normal, iar asta pentru ca ei vor sa fure startul si implicit sa genereze mai mult interes. Avand in vedere ca alte magazine online ofera reduceri de la inceputul lunii fara oprire, nu era greu de crezut ca Fashion Days ar putea incepe cu o zi inaintea eMAG, mai ales ca le-ar oferi oamenilor mai mult timp sa analizeze oferta.

Fashion Days a anuntat ca pentru Black Friday 2017 va avea nu mai putin de 1 milion de produse cu reduceri de pana la 90%, da ati citit bine, o lista extrem de mare de produse cu reduceri foarte mari. Pentru evenimentul din acest an magazinul are cel mai mare stoc alocat in comparatie cu anii anteriori, si jumatate fata de eMAG, insa alte 200.000 vor merge si acolo pentru ca interesul este mare de ambele parti.

Fashion Days Black Friday 2017 – oferta de produse cu reduceri

Fashion Days Black Friday 2017 reduceri oferte

Fashion Days Black Friday 2017 va avea 1 milion de produse cu reduceri de pana la 90%, in aceasta pagina, dupa cum v-am spus mai sus, iar asta inseamna ca veti avea de unde alege ceea ce va intereseaza. Avand in vedere gama atat de variata de produse, e normal sa fie si cerere foarte mare, asa ca veti avea cu siguranta cu cine sa va luptati pentru a gasi rapid produsele care va intereseaza din oferta magazinului.

Iata ce produse vor avea reduceri de Black Friday 2017 la Fashion Days incepand cu 16 noiembrie :

Oferta de produse cu reduceri la Fashion Days de Black Friday 2017 are in prim-plan imbracamintea de sezon pentru barbati si femei, jumatate din intregul stoc fiind compus doar din acestea. Restul este impartit in imbracaminte pentru copii, incaltaminte, plus alte tipuri de produse de imbracaminte si accesorii care probabil vor avea preturi cu mult mai bune decat intr-un eveniment standard de promotii.

Preturile de pornire si lista brand-urilor cu produse la reducere

In mod surprinzator, dar foarte interesant pentru noi, cei de la Fashion Days au decis sa anunte si care vor fi preturile de pornire pentru produsele pe care le vom putea cumpara de Black Friday 2017, iar aacestea sunt urmatoarele :

Black Friday 2017 la Fashion Days va avea, practic, produse pentru toate buzunarele, iar preturile sunt foarte mici in comparatie cu ceea ce este disponibil acum in magazin. Cred ca veti gasi foarte multe promotii in 16 noiembrie cand magazinul va lansa toate reducerile si va trebui sa va grabiti, pentru ca va fi cu siguranta cerere foarte mare pentru toate dupa ce se va deschide sesiunea.

Pentru acest eveniment veti putea gasi produse de la urmatoarele brand-uri : Diesel, Pepe Jeans London, Tissot, Nike, Trespass, Geox, Levi’s, US Polo, Coccinelle. În exclusivitate, clienții Fashion Days vor găsi pe site și în aplicația de mobil și selecții de la branduri precum: Burberry, Valentino, Versace 19.69, Jimmy Choo, Rado. Special pentru această campanie, au fost făcute achiziții din categoriile bijuterii cu diamante, genti și accesorii de lux, de la branduri precum Clogau, Prada și Montblanc, Frey Wille, respectiv Carl F. Bucherer.

Pe iDevice.ro veti gasi informatii si despre reducerile care vor fi disponibile de Black Friday 2017 la Fashion Days, asa ca “tineti aproape”.