iPhone 2018 – Trei Modele cu Ecrane Mari Pregatite

Apple vrea sa lanseze trei noi modele ale iPhone in 2018 pentru pietele globale, acestea urmand a avea ecrane OLED si LCD de diagonale diferite, dar mari.

29

Apple pregateste un 2018 extrem de interesant cu trei noi modele ale iPhone care urmeaza sa fie lansate pe pietele din intreaga lume pentru clientii interesati sa le cumpere. Mai exact, vorbim despre mult asteptatul iPhone X Plus, un telefon care are diagonala de 6.5 inch si ar avea dimensiunile unui iPhone 8 Plus, dar un ecran care acopera intregul panou frontal, asa cum este si dorit de catre foarte multi fani.

Noile modele ale iPhone care vor fi lansate in 2018 vor fi totusi in numar de trei, pentru ca Apple ar vrea sa lanseze inclusiv un model care are ecran LCD si diagonala de 6.1 inch. Da, ati citit bine, compania Apple nu ar dori sa renunte la telefoanele iPhone care au ecrane LCD, doar ca ar pregati un model cu ecran de 6.1 inch, usor mai mare decat iPhone X, dar deocamdata nu se stie exact daca va iesi din stadiul de prototip.

iphone 2017 modele ecrane

Apple ar vrea totusi sa vanda acest model al iPhone cu ecran de 6.1 inch la preturi care incep de la 650 de dolari, deci practic el ar urma sa inlocuiasca seria iPhone 8 in momentul lansarii. Daca un iPhone cu ecran LCD de 6.1 inch ar inlocui seria iPhone 8, atunci e greu de spus ce se preturi vor avea modelele care au diagonala de 5.8 inch si 6.5 inch, acestea trebuind totusi sa fie mai ieftine decat iPhone X in 2017.

iPhone 2018 – trei modele cu ecrane mari pregatite

Acest iPhone cu ecran de 6.1 inch ar urma sa aiba o rezolutie mai mica decat cea a iPhone X pentru a putea fi vandut la pret mic, deci teoretic ar putea avea rezolutia iPhone 8. In aceasta idee, compania Apple ar putea oferi o alternativa viabila pentru iPhone 8, insa dimensiunea ecranului este neobisnuita pentru compania americana, dar poate ca va fi logica si va plasa telefonul intre modelele cu ecrane de 5.8 inch si 6.5 inch.

“Two new OLED models target high-end market; new TFT-LCD model aims at low-end & midrange markets: We believe the major hardware difference in the two new OLED models is size, in a bid to satisfy various needs of the high-end market. The new TFT-LCD model will differ significantly from the OLED models in hardware and design specs (for instance, the PPI will be lower). The primary selling points of the TFT-LCD model may be the innovative user experience of an integrated full-screen design and 3D sensing with a lower price tag (we expect it will likely be US$649-749).”

In cazul acestui presupus iPhone X Plus, compania Apple ar intentiona sa ofere si o posibila rezolutie mai mare decat cea a iPhone X, insa deocamdata nu exista detalii despre ea. Se presupune totusi ca acest model al iPhone cu ecran mare ar putea oferi intre 480 si 500 de pixeli  per inch, mai mult decat cei 458 ai iPhone X, asa ca probabil vorbim si despre o rezolutie mult mai mare folosita.

Spre deosebire de ceea ce s-a intamplat in acest an, in 2018 compania Apple ar urma sa lanseze toate noile modele ale iPhone in luna septembrie, deci fara intarzieri de productie. Avand in vedere ca Apple va recicla o buna parte dintre materialele folosite in iPhone X, este de asteptat ca productia sa decurga mai usor, insa e greu de spus ce se va intampla si cu preturile.