eMAG va vinde Abonamente Digi Mobil de Black Friday 2017

eMAG va vinde de Black Friday 2017 abonamente Digi Mobil Optim Nelimitat cu o oferta speciala pentru clientii care aleg sa le cumpere in aceasta promotie.

Astazi eMAG, cel mai mare magazin online din Romania, a anuntat in mod oficial va va comercializa abonamente Digi Mobil in cadrul campaniei de reduceri Black Friday 2017 care va incepe in 17 noiembrie. In aceasta pagina vor fi disponibile toate reducerile pe care magazinul online le va avea disponibile, iar printre ele se vor afla si abonamentele pentru operatorul de telefonie mobila Digi Mobil.

Cei de la eMAG vor avea in premiera, cu ocazia Black Friday 2017, disponibile abonamentele Digi Mobil pentru vanzare, iar asta pentru ca pana acum nu au vandut asa ceva prin magazin. Vorbim despre 3000 de abonamente Digi Mobil Optim Nelimitat care de Black Friday 2017 vor avea la eMAG un pret de 4.8 euro pe luna si vor avea 50% reducere in primul an contractual, oferta in sine fiind foarte interesanta.

eMAG va vinde abonamente Digi Mobil de Black Friday 2017

eMAG abonamente Digi Mobil Black Friday 2017
eMAG spune ca abonamentele Digi Mobil pe care le va vinde de Black Friday 2017 vor avea convorbiri nelimitate in orice retea fixa sau mobila si internet mobil nelimitat pentru clienti. Desigur ca aici este cel mai probabil vorba despre oferta standard pentru abonamentele Digi Mobil Optim Nelimitat pe care operatorul de telefonie mobila o are in momentul de fata, ea fiind oricum extrem de populara.

V-am spus mai sus ca e vorba doar de 3000 de abonamente Digi Mobil Optim Nelimitat pe care eMAG le va avea in oferta de Black Friday 2017, iar ei se asteapta la o cerere foarte mare. Daca ar fi sa ghicesc, as spune ca aceste abonamente se vor vinde “ca painea calda” si vor disparea in primele minute dupa lansarea eMAG Black Friday 2017, asa ca daca sunteti interesati de ele, ar fi bine sa le panditi.

Abonamentele Digi Mobil pe care eMAG le va vinde de Black Friday 2017 vor fi listate in magazinul online zilele acestea si desigur ca va voi anunta in avans in legatura cu aparitia lor.

3 COMENTARII

  1. De fapt toata oferta e acel an la jumatate de pret, ca in rest oricine isi poate lua direct de la digi un abonament cu 4,8 fara sa aiba alte servicii