Primele Schite Tehnice arata Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 are noul design dezvaluit in primele schite tehnice realizate in CAD in baza unor informatii provenite, aparent, de la partenerii Samsung.

Astazi au aparut pe internet cateva schite tehnice care incearca sa ne arate Samsung Galaxy S9 asa cum ar fi telefonul in momentul de fata in proces de dezvoltare in cadrull companiei Samsung. Vorbim despre o serie de schite CAD care ar trebui sa fie realizate de catre ingineri care lucreaza la Samsung Galaxy S9, insa nu se stie cat de reale sunt ele, un cunoscut leaker afirmand ca ele ar fi de fapt false, sau inexacte.

Samsung Galaxy S9 este prezentat in aceste schite ca avand exact acelasi ecran pe care Samsung Galaxy S8 sau l-a avut in cursul anului trecut cand a fost lansat pe pietele globale. Aceasta informatie a fost zvonita acum cateva saptamani si putina lume pare sa ii fi dat crezare, insa s-ar parea ca Samsung Galaxy S9 va avea exact acelasi ecran precum seria Samsung Galaxy S8, chiar daca multi ar fi dorit o schimbare.

Samsung Galaxy S9 schita design

In ciuda acestui lucru, cei de la Samsung par sa nu vrea sa strice ceva ce nu trebuie stricat, asa ca Samsung Galaxy S9 va avea in continuare ecranul cu margini curbate, care acopera intregul panou frontal al carcasei. In ceea ce priveste carcasa vorbim despre o schimbare fata de Samsung Galaxy S8, deoarece Samsung Galaxy S9 va avea o camera duala, iar cititorul de amprente ar urma sa fie pozitionat spre centrul carcasei.

Primele Schite Tehnice arata Samsung Galaxy S9

In baza a ceea ce vedem aici, s-ar parea ca se doreste implementarea unei camere duale verticale in telefon, cam cum avem la iPhone X, iar cititorul de amprente nu avea unde sa stea decat sub ea. Foarte multa lume a criticat cititorul de amprente implementat in carcasa Samsung Galaxy S8, insa din moment ce Samsung nu poate oferi recunoastere faciala adevarata si nici nu poate integra un cititor de amprente sub ecran, nu prea are alternative.

Samsung Galaxy S9 schita design 1

Totusi, daca schitele sunt false, atunci Samsung Galaxy S9 ar trebui sa aiba cititorul de amprente pozitionat in partea dreapta a carcasei, asa cum se intampla si la Samsung Galaxy Note 8. Camera duala ar trebui sa fie plasata intr-o pozitie orizontala pe Samsung Galaxy S9, daca ar fi sa dam crezare unor zvonuri anterioare, insa in momentul de fata mai nimeni nu stie 100% sigur ce vrea sa faca Samsung cu acest telefon.

Foarte multa lume asteapta lansarea acestui model in momentul de fata, iar asta inseamna ca s-ar puea sa vedem cerere foarte mare pentru el in momentul in care va fi lansat. Desigur ca ramane doar de vazut in ce masura compania Samsung va reusi sa genereze interes pentru el si daca va reusi sa genereze vanzari mai bune decat iPhone X, ceea ce este perfect plauzibil.

32 COMENTARII

  1. Mda, copiaza si semaforul acuma, dupa ce cu note 8 au copiat dual camera
    La anul vor copia si ideea de a renunta la headphone jack..
    Samsung nu a avut nicio idee revolutionara, dupa care restul companiilor sa se ia

  2. SAMSUNG: MARGINILE EDGE NU LE FOLOSIM PE POST DE TAIAT BUTUCI…NU AVEM NEVOIE. Samsonistii de pe aici ce iti iau apararea nu le folosesc chiar daca o sa sara in cap si vor spune contrariul cum ca ar fi MUST HAVE….dar unii inca fol note 5, altii iphone 6 plus…deci multe fara EDGE..deci daca era asa de valoros acest “feature” faceau upgrade pana acum chiar daca trebuiau sa isi faca rate la banca
    NU AVEM NEVOIE DE TAIAT BUTUCI..

  3. Abia astept iar sa vina Georgica viorica Alexxxx si toata satra sa ne spuna ce superb e….dar in realitate niciunul nu isi va cumpara…iar asta pt destepti spune multe
    Probabil Viorica asteapta sa ii crape note 5 sa aiba un motiv intemeiat sa il lase nevasta sa ii cheltuie banii

  4. Nu știu cât de adevăr sunt în aceste schițe, dar terminalul este aproape tot un display spre deosebire de S8, marginile fiind aproape complet dispărute, spatele în afara de camera duala este neschimbat fata de S7 și S8, dar cu mult mai pronunțat
    Aflam ca S9 va avea tehnologie high end AKG Harman Kardon, special conceput pt el :
    “Harman Kardon Working On New AKG Audio Technology For Samsung S9

    Insiders claim that Samsung is working directly with Harman AKG audio engineers to deliver an audio superior Galaxy S9

    According to sources the next version of the Galaxy smartphone offering will deliver superior 24bit and up to 32bit audio capability via Bluetooth as opposed to an audio jack for headphones.

    The headphones bundled with the new Galaxy S9 “Will be superior to any we have seen before” bundled with a smartphone said a Harman source”

  5. decat cu amprenta pe spate, mai bine fara amprenta, arata oribil, mai bine se bazeaza pe face detection si sa il faca incat sa nu fie atat de “spart”.

  6. Unde vezi tu ca e ca la iX? Ca e poziționată verticala și din aceasta cauza e ca la iX? Ce sa spun, Huawei și Motorola iau luat-o înainte lui Apple
    Mai gândiți-vă ce spuneți

  7. Știi ca sunt doar schițe nu? E normal sa arate urat în schițe
    Oricum sunt multe informații contradictorii și pana aproape de lansare nimic nu e sigur…. Mai e pana la N9 cu cititorul in display

  8. A excelat in design ca înainte de S6 era jale
    Mariginile curbate au rol estetic, vizual (experienta) și sunt aplicații pentru ele
    Cât despre soft este arhicunoscut ca Samsung nu are cel mai rapid soft, dar sunt pe calea cea buna

  9. Când a apărut S6 edge și S6 a fost revoluționar designul, acum perfecționează! La ce mai trebuie lucrat e camera de pe spate, in sensul de a o mai micșora, diminua sa nu mai ocupe atât de mult spațiu! Oricum piața e cam la limita dpdv al designului, n-ai ce forme sa ii mai dai…

  10. Apple, curge prin venele lui.. te obosesti degeaba sa dai explicatii.. eu nu pot sa inteleg rautatea asta si batalia asta orbeasca.. samsung sus, samsung jos.. ba fratioare esti fan apple ramai frate cu marul tau.. dar ce sa faca Ghita??? Ataca orbeste chiar daca nu are sens deloc ce spune si argumente..

  11. Seria S de la Samsung are un design unic, inovator. Când ești cel mai bun nu prea mai ai ce îmbunătăți.
    Iphone, în schimb, are exact același design de 4 ani: 6, 6S, 7 și 8.

  12. Omule mie nu imi dicteaza mai nimeni ce sa fac pe cand tu esti mielusel daca a vrut femwia sa va casatoriti pam pam ca altfel nu mai vezi pixxda ever,esti genul ala prima care te-a sarutat =nevasta

  13. Ai dreptate Samsung nu a revoluționat nimic ??? doar ca Appel are displayul pentru iphone X este facut de samsung si in trecut le făcea si procesoare pentru Appel???