Primele Schite Tehnice arata Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 are noul design dezvaluit in primele schite tehnice realizate in CAD in baza unor informatii provenite, aparent, de la partenerii Samsung.

32

Astazi au aparut pe internet cateva schite tehnice care incearca sa ne arate Samsung Galaxy S9 asa cum ar fi telefonul in momentul de fata in proces de dezvoltare in cadrull companiei Samsung. Vorbim despre o serie de schite CAD care ar trebui sa fie realizate de catre ingineri care lucreaza la Samsung Galaxy S9, insa nu se stie cat de reale sunt ele, un cunoscut leaker afirmand ca ele ar fi de fapt false, sau inexacte.

Samsung Galaxy S9 este prezentat in aceste schite ca avand exact acelasi ecran pe care Samsung Galaxy S8 sau l-a avut in cursul anului trecut cand a fost lansat pe pietele globale. Aceasta informatie a fost zvonita acum cateva saptamani si putina lume pare sa ii fi dat crezare, insa s-ar parea ca Samsung Galaxy S9 va avea exact acelasi ecran precum seria Samsung Galaxy S8, chiar daca multi ar fi dorit o schimbare.

Samsung Galaxy S9 schita design

In ciuda acestui lucru, cei de la Samsung par sa nu vrea sa strice ceva ce nu trebuie stricat, asa ca Samsung Galaxy S9 va avea in continuare ecranul cu margini curbate, care acopera intregul panou frontal al carcasei. In ceea ce priveste carcasa vorbim despre o schimbare fata de Samsung Galaxy S8, deoarece Samsung Galaxy S9 va avea o camera duala, iar cititorul de amprente ar urma sa fie pozitionat spre centrul carcasei.

Primele Schite Tehnice arata Samsung Galaxy S9

In baza a ceea ce vedem aici, s-ar parea ca se doreste implementarea unei camere duale verticale in telefon, cam cum avem la iPhone X, iar cititorul de amprente nu avea unde sa stea decat sub ea. Foarte multa lume a criticat cititorul de amprente implementat in carcasa Samsung Galaxy S8, insa din moment ce Samsung nu poate oferi recunoastere faciala adevarata si nici nu poate integra un cititor de amprente sub ecran, nu prea are alternative.

Samsung Galaxy S9 schita design 1

Totusi, daca schitele sunt false, atunci Samsung Galaxy S9 ar trebui sa aiba cititorul de amprente pozitionat in partea dreapta a carcasei, asa cum se intampla si la Samsung Galaxy Note 8. Camera duala ar trebui sa fie plasata intr-o pozitie orizontala pe Samsung Galaxy S9, daca ar fi sa dam crezare unor zvonuri anterioare, insa in momentul de fata mai nimeni nu stie 100% sigur ce vrea sa faca Samsung cu acest telefon.

Foarte multa lume asteapta lansarea acestui model in momentul de fata, iar asta inseamna ca s-ar puea sa vedem cerere foarte mare pentru el in momentul in care va fi lansat. Desigur ca ramane doar de vazut in ce masura compania Samsung va reusi sa genereze interes pentru el si daca va reusi sa genereze vanzari mai bune decat iPhone X, ceea ce este perfect plauzibil.