YouTube – Bugul care Consuma Bateria iPhone

YouTube are o mica problema cu aplicatia pentru iPhone, aceasta generand un consum neobisnuit de mare pentru baterie chiar si cand aplicatia e inchisa.

YouTube a confirmat astazi ca aplicatia sa pentru iPhone si iPad are un bug din cauza caruia utilizatorii raman fara foarte multa autonomie a bateriei chiar daca aplicatia e inchisa in fundal. Vorbim despre reducerea cu pana la jumatate a bateriei unui iPhone din cauza acestui bug care afecteaza autonomia bateriei iPhone.

Foarte multi utilizatori au inceput sa e planga din cauza acestei probleme care afecteaza foarte multi utilizatori, iar compania YouTube a confirmat pregateste o actualizare care o va rezolva. Desigur ca nu a fost oferita si vreo explicatie pentru aceasta problema, cei de la YouTube limitandu-se doar la a spune ca problema va fi rezolvata in viitorul apropiat si ca utilizatorii nu vor mai fi afectati de catre ea.

YouTube are o problema care iti “mananca” bateria iPhone

youtube bug baterie iphone

Aparent, majoritatea utilizatorilor afectati de catre acest bug al aplicatiei YouTube ruleaza iOS 11.1.1, versiunea lansata saptamana trecuta pentru iPhone si iPad. Compania Apple nu are vreo vina aici, deoarece totul sta in aplicatia dezvoltata de catre cei de la YouTube, iar ei sunt singurii care pot readuce lucrurile la normal pentru utilizatorii iPhone si iPad din intreaga tara in momentul de fata.

Separat de problemele privind consumul exagerat de baterie, se pare ca aplicatia YouTube genereaza si incalzirea excesiva a telefoanelor utilizatorilor in timpul folosirii obisnuite. S-ar parea ca problemele nu sunt combinate, asa ca YouTube va rezolva deasemenea si acest bug pentru a le oferi utilizatorilor iPhone cea mai buna experienta posibila in folosirea aplicatiei sale pentru platforma iOS.