eMAG – AirPods la Reducere pre Black Friday 2017

eMAg are castile AirPods disponibile la reducere inainte ca Black Friday 2017 sa inceapa, castile fara fir fiind in final oferite la pret mai bun.

0

eMAG are reduceri la castile AirPods inainte ca Black Friday 2017 sa inceapa in mod oficial, magazinul online oferind in aceasta pagina binecunoscutele casti ale companiei Apple la preturi promotionale pe care nu le-am vazut aplicate pana in prezent, dar de care ne putem bucura in sfarsit.

AirPods au fost lansate de catre Apple la sfarsitul anului 2016 si au fost pentru mult timp disponibile in stocuri insuficiente, asa ca vanzarea lor la pret redus inainte ca Black Friday 2017 sa inceapa este o surpriza, dar ar fi bine sa va bucurati de ea, pentru ca e putin probabil ca preturile sa mai scada vineri.

Stim deja ca eMAG s-a abtinut mult timp inainte de a oferi primele reduceri pentru castile AirPods ale companiei Apple, iar acum ca le avem disponibile in aceasta pargina, ar trebui sa profitam de ocazie pentru a le cumpara, deoarece altele mai bune nu vom gasi in momentul de fata pe piata.

eMAG are grija sa ofere castile AirPods ale companiei Apple si in cantitati suficiente, insa nu vorbim despre modelele noi de casti pe care Apple ne-a anuntat in septembrie, pentru ca ele inca nu au fost lansate, ci modelele vechi, disponibile de anul trecut pentru toata lumea la nivel global.

eMAG nu are doar castile AirPods disponibile cu reduceri foarte bune inaintea Black Friday 2017, ci si multe alte zeci de mii de produse cu reduceri foarte interesante.

eMAG AirPods Reducere