Prima Pagina HomePod Apple ar putea Integra Face ID si in HomePod

Apple ar putea Integra Face ID si in HomePod

Apple ar putea integra Face ID in viitoarele modele ale HomePod, compania americana avand planuri destul de mari pentru sistemul de recunoastere faciala al iPhone X.

Face ID urmeaza sa faca trecerea din iPhone X in viitoarele modele ale HomePod, conform unor informatii aparute in cursul acestei zile in legatura cu boxele inteligente ale companiei Apple. Informatia vine de la presedintele companiei Inventec, care produce AirPods si HomePod pentru companai Apple, aceasta fiind si singura companie care are in fabricare aceste doua produse ale companiei Apple in momentul de fata.

Presedintele celor de la Inventec spune ca sistemele de recunoastere faciala vor avea un rol foarte important in viitoarele boxe inteligente lansate in urmatorii ani, iar Apple este cu siguranta in gandul sau. Cum s-ar face aceasta recunoastere faciala nu stie nimeni, mai ales ca pentru produsele de acest gen ar fi destul de ciudata functionalitatea, utilizatorii folosindu-le in general de la distanta.

Apple ar putea Integra Face ID si in HomePod

HomePod nici macar nu a fost lansata de catre compania Apple, boxa inteligenta urmand a fi lansata oficial undeva in cursul lunii viitoare de catre cei din Cupertino. Pentru inceput, HomePod va avea doar un sistem de comenzi vocale integrat folosind Siri, compania Apple permitand folosirea sa de la distanta pentru a asculta muzica, a face cautari pe internet si chiar a controla alte dispozitive inteligente din case.

Daca o viitoare versiune a boxei inteligente HomePod va avea recunoastere faciala vom afla cel mai probabil anul viitor, cand ar trebui sa fie anuntat modelul care il va urma pe acesta. Totusi, daca ar fi sa ma intrebati, as spune ca e putin probabil ca Apple sa implementeze Face ID in HomePod prea curand, in principal pentru ca folosirea recunoasterii faciale intr-un asemenea produs nu prea are logica.

“We see trends that engineers are designing smart speakers that will not only come with voice recognition but also incorporate features such as facial and image recognition.”

HomePod Face ID Apple

 • Srb Srb

  iar restul inca se cacaie cu senzorul de amprenta….

 • Srb Srb

  This sounds…odd. Voice recognition on my smart speaker works from across the room. What will the effective range for such an implementation of Face ID be”

 • V.P

  Asta mai lipsea , sa te vada astia si in curul gol ,, bravo Apple !!

 • Srb Srb

  Mie nu imi este rusine la cum arat gol. Pune mana si fa miscare ca sa nu mai fii asa de complexat

 • rundown

  Normal ca o sa dansez la parizerul gol. Poate sa ma vada si Timmy, nu e bai.

 • Gibilan

  asta mai lipsea ,sa te holbezi ca prostu si la o boxa 😂😂😂😂😂

 • V.P

  Pai fac sala de 13 ani , cum crezi tu ca arat ?? Eu spun ca nu mai poti sa tragi un part in casa fara ca Apple sa stie .

 • Collapse

  good job apple!

 • Fasocle Tranchil

  Tu nu trebuie sa te holbezi, te recunoaste dupa miros! 🤣

 • Fasocle Tranchil

  VP, daca o pui pe dusumea, atunci asta e, ghinion! 🤣

 • Fasocle Tranchil

  Lasa ca tragi 2 si handroid sa alarma de gaze! 🤣

 • Srb Srb

  pai daca esti pudic e clar ca esti jenat …
  ma rog, ai vazut?? Apple la anul vine cu 6.5″ cu 500 ppi iPhone !! banuiesc ca il vrei !? 🙂