Google Pixel 2 are noi Probleme cu Camera

Google Pixel 2 are noi probleme cu camera raportate de catre utilizatori, acestea impiedicand inregistrarea normala de clipuri video pentru detinatori.

9

Google Pixel 2 ajunge din nou in atentia lumii intregi astazi, iar de aceasta data vorbim despre o problema pe care camera telefonului o are. Mai exact, puteti vedea in clipul video de mai jos ca telefonul celor de la Google nu prea este capabil sa inregistreze poze si clipuri video cum trebuie atunci cand este folosit intr-o camera iluminata folosind becuri LED.

Problema are legatura cu viteza shutterului camerei, deoarece modificarea acestuia elimina dungile care apar in timpul filmarilor, dupa cum puteti vedea mai jos. Totul are legatura cu modul in care functioneaza becurile LED, acestea emitand lumina in mod diferit fata de cele normale, iar asta creeaza probleme pentru Google Pixel 2.

Desigur ca in mod standard telefonul nu ar trebui sa aiba probleme de acest gen, insa totul are legatura cu software-ul si Google poate rezolva rapid problema, desi utilizatorii pot face singuri acelasi lucru. Totusi, in mod normal n-ar fi trebuit sa vedem asa ceva care sa afecteze functionalitatea Google Pixel 2, insa iata ca nimic nu este perfect.