Black Friday 2017 la Germanos vine cu Reduceri de 85%!

Germanos a dat startul Black Friday 2017 intr-o prima runda care aduce promotii foarte bune la produsele pe care magazinul online le are in vanzare.

Astazi magazinul Germanos a anuntat lansarea in Romania a campaniei pentru Black Friday 2017, dar intr-o prima runda care este disponibila in aceasta pagina sub titulatura Shop si Groaza. Cei de la Germanos spun ca acesta este doar un preambul pentru ceea ce vor avea vineri disponibil, insa chiar si acum ofera reduceri de pana la 85% pentru o gama variata de produse.

Germanos este recunoscut ca “magazinul de casa” al celor de la Telekom, fiind doar un alt brand pe care operatorul de telefonie mobila il detine, el avand totusi multe produse in oferta. Vorbim despre telefoane mobile, televizoare, accesorii pentru ambele, tablete, produse electronice, calculatoare, periferice pentru acestea, aparate foto, sau camere video, toate cu reduceri foarte bune in momentul de fata.

Germanos Black Friday 2017 incepe pe 17 noiembrie, dar reduceri bune sunt si acum

Germanos Black Friday 2017 este anuntat oficial a incepe pe 17 noiembrie de catre magazin, dar atunci vor fi doar cateva sute de reduceri noi in aceasta pagina fata de cele de acum. Desigur ca nu au fost divulgate reducerile care vor fi oferite, insa cu siguranta vorbim despre produse din exact aceleasi categorii precum cele pentru care sunt oferite in momentul de fata reduceri pentru cei interesati de ele.

Dupa cum cel mai probabil stiti deja, Germanos are o vasta retea de magazine in toata tara, iar acolo veti gasi o buna parte dintre aceleasi promotii, asa ca puteti cumpara produsele si pe loc. In mod normal cei de la Germanos sunt cunoscuti doar pentru ca vand telefoane mobile si tablete, insa in realitate au o gama mult mai variata de produse pe care le comercializeaza si e bine sa profitati de ele de Black Friday 2017.

Pentru cel mai asteptat eveniment de shopping al anului, cei de la Germanos vor mai avea alte surprize pregatite in 17 noiembrie si va voi tine la curent cu tot ceea ce urmeaza ei sa anunte. Intre timp, puteti verifica actuala oferta pentru Black Friday a magazinului pentru a vedea daca gasiti ceva care sa fie pe placul vostru.

black friday 2017 germanos 17 noiembrie