Samsung Galaxy S9 – Primul Benchmark Dezamageste pe toata Lumea

Samsung Galaxy S9 apare intr-un prim benchmark in care dezamageste din cauza unei schimbari pe care Samsung nu vrea sa o faca pentru telefon in 2018.

Samsung Galaxy S9 apare astazi in primul benchmark, sau ceea ce pare a fi un test de performante facut pentru noul telefon pe care compania Samsung urmeaza sa il lanseze pe pietele globale. Puteti vedea in imaginea de mai jos ceea ce par a fi rezultatele unui test facut pentru un telefon Samsung Galaxy S9, insa in realitate nu prea stim daca nu cumva el a fost falsificat, existand sanse destul de mari sa fie asa.

Samsung Galaxy S9 este totusi prezentat in acest benchmark ca un telefon care ramane in continuare cu doar 4 GB RAM implementati de catre Samsung, desi are noul procesor 9810. Unele zvonuri din trecut sugerau faptul ca Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus vor avea 4 GB RAM integrati, la fel ca Samsung Galaxy S8, iar acest prim benchmark pare sa confirme acest lucru, desi totul pare greu de crezut.

Samsung Galaxy S9 obtine si un scor foarte prost in acest benchmark, cu mult sub ceea ce obtine Samsung Galaxy S8, de exemplu, insa asta e de asteptat daca telefonul e doar in dezvoltare. Am mai vazut in trecut benchmark-uri cu rezultate proaste pentru telefoane nelansate, ele fiind facute doar pentru a arata unele dintre specificatiile pe care telefoanele le au, iar in aceasta categorie includem si Samsung Galaxy S9.

Samsung Galaxy S9 benchmark 1

Samsung Galaxy S9 – primul Benchmark Dezamageste pe toata lumea

Samsung Galaxy S9 nu este zvonit a veni cu hardware care sa-i ofere performante exceptionale, deoarece nici Qualcomm Snapdragon 845 si nici Exynos 9810 n-au sanse mari in fata iPhone X. Desigur ca aici vorbim doar despre testele sintetice, deoarece in viata reala telefonul celor de la Apple a fost intrecut de catre produsele coreenilor, iar asta din cauza sistemului prost pentru administrarea memoriei RAM.

Samsung Galaxy S9 are toate sansele de a ataca iPhone X anul acesta daca va avea macar 6 GB RAM integrati, altfel va ramane cu aceeasi problema pe care o are telefonul scump al Apple. Din pacate pentru toata lumea, se pare ca Samsung si Apple ar putea gandi la fel pentru profit, iar pentru ca Samsung Galaxy S9 sa fie mai ieftin, s-ar putea face rabat la unele schimbari pentru ca oamenii sa nu scoata multi bani din buzunare.

Samsung Galaxy S9 nu va veni nici cu schimbari majore in comparatie cu seria Samsung Galaxy S8, compania Samsung intentionand sa pastreze ecranul si o mare parte din design neschimbate. E posibil sa fie implementate camere mai bune in Samsung Galaxy S9, dar si unele potentiale componente interne noi, separat de procesor, insa in rest n-ar trebui sa apara nimic substantial.