WhatsApp pentru iPad este in Proces de Dezvoltare

WhatsApp pentru iPad este in plin proces de dezvoltare in momentul de fata, o noua versiune a aplicatiei fiind pregatita pentru utilizatori acum.

WhatsApp pentru iPad este in momentul de fata in proces de dezvoltare, compania americana detinuta de catre Facebook creand o versiune pentru tablete a binecunoscutei sale aplicatii. Vorbim despre o versiune pentru iPad a WhatsApp care va permite utilizarea tabletei pentru a purta conversatii cu diverse persoane din lista noastra de contacte, dar intr-un mod diferit fata de ceea ce putem face acum.

WhatsApp poate fi folosita si acum pe iPad, insa vorbim despre accesarea platformei WhatsApp Web din Safari, sau orice alt browser, deci nu dintr-o aplicatie dedicata. Imaginea de mai jos a fost extrasa dintr-o versiune beta a aplicatiei WhatsApp care arata foarte clar ca exista in dezvoltare o versiune care ar urma sa functioneze inclusiv pe tabletele iPad in mod nativ, deci cu o interfata dedicata pentru ele.

WhatsApp pe iPad ar putea functiona totusi putin diferit fata de cum si-ar dori unii oameni, adica e posibil sa nu fie disponibila optiunea de a folosi un numar de telefon pentru a face inregistrarea. In aceasta idee, e foarte posibil ca WhatsApp sa ne impuna a facem initial inregistrarea folosind un telefon mobil, iar mai apoi sa putem continua folosirea pe tableta iPad, probabil intr-un mod similar cu cel in care functioneaza WhatsApp Web.

WhatsApp pentru iPad este in proces de dezvoltare

whatsapp ipad

WhatsApp este de departe cea mai populara retea de socializare de pe planeta, iar asta inseamna ca pentru ea sunt implementate in mod constant functii noi, printre acestea numarandu-se si versiunea de iPad. WhatsApp a trecut in anii anteriori prin zvonuri care sugerau faptul ca o versiune pentru iPad a aplicatiei va fi lansata, asa ca era normal sa vedem acum ca se pregateste o asemenea actualizare.

WhatsApp este foarte populara pe telefoanele mobile, numarul utilizatorilor de tablete iPad nefiind nici pe departe la fel de mare precum cel al utilizatorilor de telefoane. In aceasta idee, cei de la WhatsApp ar putea dezvolta o aplicatie care nu va fi chiar atat de populara, insa din moment ce o pregatesc, au probabil o motivatie destul de buna sa o faca, mai ales ca platforma si-a cam incetinit ritmul de crestere.

WhatsApp are nevoie de utilizatori noi, asa ca e posibil sa incerce sa-i atraga pe unii dintre cei care folosesc tablete iPad in momentul de fata, dar s-ar putea sa nu reuseasca. Ce se va intampla ramane de vazut, insa in baza a ceea ce vedem acum, se pare ca o versiune a aplicatiei WhatsApp pentru iPad va fi lansata mai devreme decat mai tarziu de catre compania americana.