Black Friday 2017: Catalogul de Reduceri Media Galaxy

Catalogul de reduceri Media Galaxy pentru Black Friday 2017 si-a facut aparitia cu cele mai bune promotii de care se pot bucura clientii din Romania.

Catalogul de reduceri Media Galaxy pentru Black Friday 2017 a aparut in aceasta seara, la doar cateva zeci de minute dupa ce a fost publicat si catalogul de reduceri Altex pentru Black Friday 2017. In ambele vedem toate promotiile care vor fi disponibile pentru magazine in cadrul evenimentului de reduceri, promotiile fiind destul de interesante in acest moment.

Media Galaxy este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Romania si desi si-a anuntat catalogul de reduceri pentru Black Friday 2017, majoritatea oamenilor il asteapta pe cel de la eMAG. Catalogul de reduceri eMAG Black Friday 2017 va aparea maine pe iDevice.ro, asa ca intre timp ramaneti cu acesta pe care il puteti analiza pentru a vedea ofertele.

catalog reduceri media galaxy black friday 2017

Vorbim despre reduceri aproape identice pentru Media Galaxy si Altex, iar avand in vedere ca ambele magazine sunt detinute de catre aceeasi companie, deci era destul de normal. Pentru Black Friday 2017 ele au aceasta oferta atat pentru magazinele fizice, cat si pentru magazinul online, asa ca stiti ca veti putea face achizitiile si daca le veti vizita pentru asta.

Black Friday 2017 : Catalogul de Reduceri Media Galaxy

catalog reduceri media galaxy black friday 2017 1

Din pacate nu exista reduceri la telefoanele iPhone in cadrul catalogului de reduceri Media Galaxy pentru Black Friday 2017, asa ca nu veti putea cumpara produsele Apple. Desigur ca aici vedem doar o parte dintre promotii, pentru ca in magazinul online sunt listate toate si veti gasi acolo mult mai multe oferte interesante de care puteti profita in acest moment.

catalog reduceri media galaxy black friday 2017 2

Media Galaxy este doar unul dintre magazinele care vor avea reduceri cu ocazia Black Friday 2017, va trebui sa analizati si oferta altor magazine pentru a fi siguri ca aveti o imagine cat mai completa. Asta va va permite sa cumparati produsele pe care le doriti la cele mai bune reduceri de pe piata si desigur ca trebuie sa va grabiti pentru ca promotiile sunt limitate.

catalog reduceri media galaxy black friday 2017 3

Acestea fiind spuse, ce parere aveti despre catalogul de reduceri al Media Galaxy pentru Black Friday 2017 ?

catalog reduceri media galaxy black friday 2017 4

catalog reduceri media galaxy black friday 2017 5

catalog reduceri media galaxy black friday 2017 6

catalog reduceri media galaxy black friday 2017 7