Ce Oferte Speciale are eMAG de Black Friday 2017

eMAG are de Black Friday 2017 oferte speciale la produse din aur, automobile, motociclete, ceasuri de lux, bijuterii de lux, pachete turistice si altele.

Ce oferte speciale are eMAG de Black Friday 2017 ? Ei bine cei de la eMAG au anuntat in cursul zilei de luni care sunt ofertele speciale pentru evenimentul de reduceri din Romania. In cazul Black Friday 2017 magazinul online va avea in aceasta pagina o varietate de produse care vor fi oferite, fie in premiera, fie cu promotii mult mai mari decat in cazul listarii actuale.

Ofertele speciale de la eMAG pentru Black Friday 2017 incep cu aurul, care va fi disponibil sub forma de monede de 22 de karate, dar si sub forma de lingouri de aur, de 24 de karate. Mai departe, vom avea si multe autoturisme cu reduceri care se ridica pana la 50.000 de euro, suma cu care poti cumpara un automobil premium, sau cateva masini mult mai ieftine.

emag oferte speciale black friday 2017

Pentru Black Friday 2017 cei de la eMAG vor avea disponibile reduceri la masini : BMW, Toyota, Ford, Mercedes, Jeep, Alfa Romeo, Abarth, Fiat, Land Rover, Jaguar si Hyundai. Promotiile pentru fiecare ditre ele vor fi diferite, asa ca va trebui sa analizati cu atentie oferta pe care o are magazinul pentru a fi siguri ca gasiti cele mai bune oferte in ziua de 17 noiembrie.

Oferte speciale la aur, masini, ceasuri de lux si bilete de avion de Black Friday 2017 la eMAG

Continua cu motocicletele, deoarece pentru Black Friday 2017 vom avea la eMAG urmatoarele brand-uri: Triumph, BRP Can-Am, Aprilia, KAWASAKI, Ski-Doo si Arctic Cat. Ceasurile si bijuteriile de lux sunt deasemenea prezente, oferte foarte bune fiind anuntate de magazin pentru produse vandute in parteneriat cu : Teilor, Cellini, sau Galt, deci oferta va fi variata.

black friday 2017 oferte speciale emag

Tarom este deasemenea un partener al eMAG, iar cu ocazia evenimentului de reduceri va oferi in aceasta pagina un voucher de 100 de euro la pret de 50 de euro pentru bilete de avion. Daca va place sa mergeti la concerte, atunci puteti cumpara bilete la Electric Castle 2018, la Katy Perry si pentru fanii Formula 1 vor exista deasemenea bilete dedicate pentru competitii.

Nu putea fi Black Friday 2017 fara pachete turistice, in Romania si in strainatate, dar ca element de noutate avem servicii medicale de la Regina Maria si Just Smile. In final, cei de la eMAG vor vinde si antichitati in parteneriat cu o firma specializata si acreditata, deci s-ar putea sa gasiti ceva foarte interesant.

oferte speciale emag black friday 2017