Catalogul de Reduceri Altex de Black Friday 2017

Catalogul de Reduceri Altex de Black Friday 2017 a aparut astazi pe internet pentru ca magazinul online urmeaza sa inceapa adevarata campanie de reduceri in cursul zilei de maine. Daca eMAG Black Friday 2017 incepe abia pe 17 noiembrie in aceasta pagina, cei de la Altex s-au grabit putin cu a lor campanie de Black Friday 2017 si au publicat deja promotiile pentru toti.

Vorbim despre un catalog de reduceri in care cei de la Altex listeaza produsele importante care au promotii foarte bune, dar desigur ca acestea sunt doar o parte din total. Dupa cum prea bine stiti dela, Black Friday 2017 se va desfasura in magazinele fizice si online ale lantului de retail, deci le veti gasi si fizic.

catalog altex black friday 2017

Pentru Black Friday 2017 cei de la Altex au un catalog de reduceri destul de bune la o gama foarte variata de produse, in principal electrocasnice, insa exista si telefoane mobile, sau tablete. Din ceea ce se vede in informatiile furnizate acum, se pare ca reducerile cele mai mari pentru produse importante vor fi de pana la 50%, deci va fi pus un accent mai mare la promotii pentru produsele mai ieftine.

Catalogul de Reduceri Altex de Black Friday 2017

catalog altex black friday 2017 7

Stiu ca va intereseaza sa aflati ce fel de telefoane iPhone exista la catalogul de reduceri in cadrul magazinului Altex, insa din pacate in acest catalog nu apare nici macar un model. Pentru Black Friday 2017 magazinul va avea totusi reduceri pentru produsele companiei Apple, doar ca va trebui sa le analizati online, insa el putin probabil ca ele sa fie mai mari decat la eMAG.

catalog altex black friday 2017 6

Altex are cel mai mare lant retail din Romania, exceptand hypermarket-urile, asa ca fie stati la coada online, fie intr-un magazin fizic pentru a va bucura de reduceri. Indiferent de situatie, ele vor fi disponibile incepand de maine, pentru ca Black Friday 2017 incepe mai repede la acest magazin, asa cum se intampla si in fiecare an, deci va trebui sa fiti vigilenti.

catalog altex black friday 2017 5

Este cunoscut faptul ca Altex nu mai are de mult timp chiar cele mai mari reduceri oferite pentru Black Friday 2017, asa ca alegeti cu foarte mare grija ce cumparati.

catalog altex black friday 2017 4

catalog altex black friday 2017 3

catalog altex black friday 2017 2

catalog altex black friday 2017 1

5 COMENTARII