Cand Incepe Black Friday 2017 in Romania ?

Black Friday 2017 va incepe in Romania in data de 17 noiembrie, dar ora la care veti vedea efectiv reducerile este diferita si iata ce au anuntat magazinele.

Cand Incepe Black Friday 2017 in Romania ? Pe data de 17 noiembrie, in cazul in care toate promotiile oferite de catre diverse magazine online pana in prezent v-au derutat. Stiti probabil ca in Romania foarte multe magazine se lauda ca au inceput Black Friday 2017 inca din prima parte a acestei luni, insa acele reduceri erau “de ochii lumii”, pentru ca majoritatea dintre ele vor veni abia in data de 17 noiembrie, in aceasta pagina.

Black Friday 2017 incepe pe 17 noiembrie in Romania la cele mai mari magazine din tara, iar aici vorbim despre cei de la eMAG, Altex, Media Galaxy, Flanco, Orange, Vodafone, si la alte magazine. Desigur ca vor fi si foarte multe alte magazine online care vor oferi reduceri cu ocazia acestui eveniment in aceeasi zi, deci vom avea cu siguranta o oferta extrem de variata din care sa alegem.

Conform anunturilor oficiale facute de catre magazine, Black Friday 2017 incepe in Romania pe 17 noiembrie la 00:01, in aceasta pagina, la foarte multe magazine online din tara. Desigur ca unele magazine online vor incepe mai devreme de acea ora in cursul zilei de joi, altele vor incepe chiar de astazi, insa cele mai serioase magazine vor oferi reducerile de vineri, la ora 00:01.

Cand Incepe Black Friday 2017 in Romania ?

Chiar daca stim de ora 00:01 ca moment de la care stim ca va incepe Black Friday 2017 in Romania, unele magazine vor amana totusi pana dimineata oferirea promotiilor. Acestea vor astepta ca romanii sa se odihneasca si vor pregati serverele pentru traficul imens care va fi facut, asa ca reducerile vor fi disponibile dis-de-dimineata, inainte sa plecati la munca.

Majoritatea magazinelor importante de Black Friday 2017 vor incepe vanzarile in dimineata zilei de 17 noiembrie, in aceasta pagina, chiar la prima ora, asa ca atunci veti gasi si cele mai bune oferte pentru achizitie. In anii trecuti majoritatea oamenilor au cumparat dimineata si au asteptat pana atunci, chiar daca unele magazine au avut oferte si peste noapte.

Recapituland, Black Friday 2017 incepe in Romania la ora 00:01 pentru multe magazine online, insa cele mai serioase vor astepta pana dimineata pentru a oferi promotiile. Teoretic, ora 07:00 ar trebui sa fie cea la care vom avea disponibile reducerile din partea lor, dar iDevice.ro va va anunta in legatura cu magazinele importante.

Incepe Black Friday 2017 17 noiembrie