Vodafone Black Friday 2017 – Cand Incep Ofertele ?

Vodafone va incepe sa ofere reducerile Black Friday 2017 in Romania mai devreme decat celelalte magazine, operatorul avand promotii speciale pentru toti.

Vodafone, unui dintre cei mai mari operatori de telefonie mobila din Romania, a anuntat ca va organiza Black Friday 2017 chiar in cursul zilei de 16 noiembrie, diferit fata de cum se astepta toata lumea. Conform operatorului de telefonie mobila, reducerile pentru produsele din propria oferta vor fi disponibile pentru clienti in aceasta pagina incepand cu ora 00:00 a zilei de 16 noiembrie, deci la noapte le veti vedea.

Strategia celor de la Vodafone este similara cu cea a operatorului de telefonie mobila Orange, care cu ocazia Black Friday 2017 le va oferi clientilor posibilitatea de a profita in avans de reduceri. Cei care sunt clienti ai Orange si au cont in website-ul operatorului vor putea vedea promotiile in avans si vor putea cumpara produsele oferite la reducere, iar Vodafone reactioneaza cu o campania si mai interesanta.

Vodafone Black Friday 2017 va incepe inaintea celui de la Orange si se va adresa prin aceasta pagina tuturor clientilor din Romania care sunt dornici sa profite de promotiile din magazinul online. Incepand cu ora 00:01 toata lumea va putea vedea ce fel de telefoane, abonamente, sau alte promotii sunt disponibile in magazinul online al celor de la Vodafone, operatorul evitand sa spuna in avans ce va oferi la pret redus.

Vodafone Black Friday 2017 incepe pe 16 noiembrie

Pentru aceasta editie a Black Friday 2017, cei de la Vodafone au si o oferta interesanta, mai exact un voucher in valoare de 10 euro pentru cei interesati sa profite de promotii. Pentru a beneficia de aceasta reducere, clientii operatorului de telefonie mobila trebuie sa se inscrie intr-un newsletter care le va oferi respectivul voucher pentru folosire dupa ce reducerile Black Friday 2017 vor deveni disposnibile la noapte.

Vodafone a anuntat ca va oferi ofertele Black Friday 2017 mai tarziu decat cei de la Telekom, care si-au anuntat campania inca de saptamana trecuta, reducerile fiind deja disponibile acolo. In aceasta pagina veti vedea totusi diseara promotiile celor de la Vodafone si veti putea primi voucherul pentru Black Friday 2017, asa ca ar fi bine sa va inregistrati, daca doriti sa va bucurati de ofertele pe care le puteti primi de la operator.

Black Friday 2017 va aduce in Romania reduceri si oferte la foarte multe magazine online, cele ale operatorilor de telefonie mobila urmand a fi printre cele mai bune disponibile. Reducerile Black Friday 2017 vor fi disponibile in numar atat de mare incat este recomandabil sa profitati de tot ceea ce vedeti disponibil, pentru ca nu se stie cand vor mai exista reduceri similare pentru produse.

Vodafone Black Friday 2017 16 noiembrie reduceri oferte