Cand Livreaza eMAG Comenzile Black Friday 2017 ?

eMAG va livra comenzile de Black Friday 2017 mult mai repede decat anul trecut, magazinul online facand o promisiune indrazneata clientilor din Romania.

eMAG a anuntat ieri cel mai mare eveniment Black Friday 2017 din Romania, cu peste 2 milioane de produse pregatite pentru clienti si reduceri de 40 de milioane de euro. Magazinul se asteapta sa vanda, in aceasta pagina, cele 2 milioane de produse in ziua de 17 noiembrie, cand are loc Black Friday 2017 la eMAG, iar asta inseamna ca va exista presiune foarte mare atat pentru el cat si pentru partenerii sai pentru a livra coletele.

Saptamana trecuta magazinul online a anuntat investitii de peste 10 milioane de euro in depozitul de la marginea Bucurestiului pentru a asigura livrarea de 200.000 de comenzi pe zi de Black Friday 2017. Livrarea unui numar atat de mare de comenzi nu poate fi facuta si fara ajutorul partenerilor, astfel ca eMAG i-a “motivat” pe acestia sa faca investitii serioase in tituri si modernizarea depozitelor din Bucuresti si alte orase din tara.

Livrarea comenzilor eMAG pentru Black Friday 2017 urmeaza sa se faca mult mai rapid anul acesta decat anul trecut, magazinul online cerandu-le partenerilor sa se oblige prin contract pentru asta. Intelegerea urmeaza sa ne aduca o buna parte dintre comenzi mult mai repede decat ne asteptam, acestea urmand a fi livrate in primele zile dupa evenimentul care va avea loc in data de 17 noiembrie.

Livrarea comenzilor eMAG de Black Friday 2017 pana pe 29 noiembrie

eMAG Black Friday 2017 data livrare comenzi

eMAG spune ca va livra comenzile Black Friday 2017 pana pe data de 29 noiembrie, adica la 12 zile de la plasarea primeia dintre ele, un obiectiv extrem de indraznet, avand in vedere ce s-a intamplat anul trecut. Magazinul va organiza evenimentul de reduceri din 17 noiembrie in aceasta pagina, iar toate comenzile care vor fi facute ar trebui sa ajunga la clienti pana in 29 noiembrie, curierii obligandu-se sa faca asta.

Da, cei de la eMAG au negociat cu firmele de curieriat livrarea comenzilor pentru Black Friday 2017 pana in 29 noiembrie, 67% dintre ele urmand a fi livrate in primele 5 zile dupa eveniment. Practic, in primele 5 zile dupa Black Friday 2017, firmele de curierat se vor ocupa in principal de livrarea comenzilor online facute de la diverse magazine din Romania, iar abia apoi se vor mai ocupa si de livrarea altor colete.

Cei de la eMAG spun ca investitiile facute de catre ei si de catre firmele de curierat ar trebui sa asigure livrarea comenzilor Black Friday 2017 pana in 29 noiembrie la toata lumea. Desigur ca nimeni nu stie sigur daca se va intampla asta, sau nu, dar macar putem spera ca firmele au invatat ceva din problemele anilor trecut si nevor face mai putine in acest an, pentru ca magazinele sa aiba vanzari mai bune.

Ce firme de curierat livreaza comenzile de eMAG Black Friday 2017 ?

livrare comenzi eMAG Black Friday 2017

Pentru ca piata de curierat din Romania este dominata de doi mari “jucatori”, cei de la eMAG sunt obligati sa lucreze cu ei, astfe lca toate comenzile de Black Friday 2017 facute in aceasta pagina vor fi livrate de : Fan Courier, Urgent Cargus, Sameday si HDS. Fan Courier va prelua 50% din toate comenzile inregistrate de catre eMAG de Black Friday 2017, urmand ca restul de 50% sa fie impartite intre ceilalti curieri.

Sameday este firma de curierat detinuta de catre cei de la eMAG, iar HDS este un element de noutate, dar asta n-ar trebui sa fie totusi o problema. Probleme vor fi cel mai probaibl la Urgent Cargus, firma de curierat cu cele mai proaste servicii raportate de catre clienti, asa ca daca veti primi de la ei comanda/comenzile, ar fi bine sa va asteptati la ce e mai rau si sa va inarmati cu foarte multa rabdare.

ridicare comenzi eMAG Black Friday 2017

Exista deasemenea alternativa de a face ridicarea comenzilor din cele 15 showroom-uri eMAG din intreaga tara, produsele urmand a ajugne acolo tot cu firme de curierat, exceptie facand Bucuresti. Separat, la cele 600 de puncte de livrare ale Postei Romane puteti deasemenea sa ridicati colete, costul de livrare fiind sensibil mai mic, dar durate de asteptare ar putea fi sensibil mai mare.

Acestea fiind spuse, daca aveti alte intrebari despre livrarea comenzilor eMAG Black Friday 2017, le astept.