Prima Pagina iOS 11 iOS 11.2 beta 4 – Noutatile descoperite pe iPhone

iOS 11.2 beta 4 – Noutatile descoperite pe iPhone

iOS 11.2 beta 4 are prezentate noutatile descoperite iPhone, compania Apple implementand cateva schimbari interesante pentru telefoanele sale.

14

iOS 11.2 beta 4 a fost lansat aseara de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare fiind disponibila impreuna cu cea public beta pentru toti utilizatorii. Prima imbunatatire pe care sigur o avem disponibila in iOS 11.2 beta 4 este cea care rezolva problemele cu utilizarea iPhone X in frig, Apple rezolvand-o si cu iOS 11.1.2 de zilele trecute.

iOS 11.2 beta 4 aduce deasemenea posibilitatea de a folosi Reachability in Control Center, deci veti putea accesa comenzile favorite fara prea mult efort. In continuare, Apple permite folosirea Siri si fara o conexiune de internet in iOS 11.2 beta 4, asa cum foloseam Voice Control inainte ca asistentul personal sa fie lansat de catre Apple.

iOS 11.2 beta 4 are optiuni foarte limitate de control pentru Siri fara o conexiune de internet, asa ca nu va asteptati sa puteti face chiar orice va doriti deocamdata. Separat nu exista alte schimbari importante, dar poate ca vom avea performante si autonomie mai bune oferite de catre Apple.