iOS 11.2 beta 4 – Noutatile descoperite pe iPhone

iOS 11.2 beta 4 are prezentate noutatile descoperite iPhone, compania Apple implementand cateva schimbari interesante pentru telefoanele sale.

iOS 11.2 beta 4 a fost lansat aseara de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare fiind disponibila impreuna cu cea public beta pentru toti utilizatorii. Prima imbunatatire pe care sigur o avem disponibila in iOS 11.2 beta 4 este cea care rezolva problemele cu utilizarea iPhone X in frig, Apple rezolvand-o si cu iOS 11.1.2 de zilele trecute.

iOS 11.2 beta 4 aduce deasemenea posibilitatea de a folosi Reachability in Control Center, deci veti putea accesa comenzile favorite fara prea mult efort. In continuare, Apple permite folosirea Siri si fara o conexiune de internet in iOS 11.2 beta 4, asa cum foloseam Voice Control inainte ca asistentul personal sa fie lansat de catre Apple.

iOS 11.2 beta 4 are optiuni foarte limitate de control pentru Siri fara o conexiune de internet, asa ca nu va asteptati sa puteti face chiar orice va doriti deocamdata. Separat nu exista alte schimbari importante, dar poate ca vom avea performante si autonomie mai bune oferite de catre Apple.

14 COMENTARII

  1. Incompetentule, la cati oameni utilizeaza aplicatia trebuia sa ai zeci de mii de euro!!! Nu-ti scuza incompetenta dand vina pe utiliztori ca nu doneaza.

  2. Ia zi-mi tu desteptule, cate reclame ai in aplicatie care sa te streseze ca sa poti comenta ?
    As vrea sa cred ca poti sa-ti folosesti singuraticul si batranul neuron pentru asta inainte sa moara. Dupa aia sa nu ragi cand apar alte reclame in aplicatie.
    Lipsa de reclame are un pret, dar nu-i nimic, iau incurajarea ta ca motiv sa o fac sa genereze bani ca sa acopere cele 200 de euro per ora de dezvoltare.

  3. :))) doamne, ce oameni. Dupa ce ca e moca au si pretentii. Sunt chiar ok reclamele, fata de alte app care iti baga un ditai pop up ul sau direct iti da play la un video si nu le poti inchide 30 secunde

  4. Salut zaone, ma pot oferi voluntar sa ajut la dezvoltarea aplicația fără cost, însă doar dacă aplicația este dezvoltata în xamarin și nu în Swift

  5. Zaone !!!! Trebuie sa dai dovada de maturitate, profesionalism si fair-play si gestioneaza-ți răspunsurile către orice utilizator care chiar daca îți arunca răutăți , tu trebuie sa dai exemplu cum răspunzi si nu sa te apuci sa-l jignești cum fac unii retarzi de pe aici. Arata-ți profesionalismul si nu frustrările cauzate de unii negativiști.

  6. Da-mi 1 motiv foarte bun pentru care eu sa ofer respect cuiva care nu merita ? Daca as fi sters comentariul, schimba 10 IP-uri ca sa ma injure ca nu l-am lasat sa o faca, pentru ca atunci cand ai 1 neuron, nu poti face mai multe legaturi.
    Profesionalismul si Romania sunt 2 lumi paralele care nu se intersecteaza vreodata. Te mocirlesti in functie de cum esti acoperit.

  7. Tu vrei sa imi spui ca datorită nefericirii ca trăiești in romania unde îți desfășori activitatea nu trebuie profesionalism??? Deci tu nu trebuie sa dai dovada de profesionalism caci el este paralel cu romania? Cred ca greșești aici, încearcă sa crezi ca printre cititorii tai sunt unii care cer asa ceva iar pe ceilalți care te supăra trebuie sa sti cum sa-i gestionezi ( cu profesionalism) si in nici un caz tu ca moderator si “stăpân” pe afacerea ta sa jignești un cititor chiar daca scrie ceva supărător…sunt multe cai de a-i răspunde fără jigniri.

  8. Voi nu vedeti foarte multe comentarii in care sunt injurat eu, familia, sunt amenintat, etc. La un moment dat, ti se ia.
    Cata minte trebuie sa aiba un om sa vina sa te injure de familie, sa te faca pedofil, etc ? Aveam unul care cateva luni intra zilnic si lasa zeci de comentarii cu injurii, punea poze cu rahati, ma facea pedofil, ma ameninta cu moartea si alte tampenii. Ajunsesem in punctul in care eram gata sa-i dau IP-urile mai departe sa-l intreb in persoana cine-i sustine activitatea si inca am salvate toate informatiile si daca va fi nevoie, o fac.
    Stiu foarte bine unde traiesc, insa nu sunt obligat sa suport absolut nimic de la nimeni care ofera tratament de acest gen si ceea ce am invatat pana acum este ca maimutei trebuie sa-i dai cu banana in cap cand vrea sa-ti faca tie asta, altfel nu intelege ca greseste.
    A trata cu respect un om care nu te trateaza pe tine cu respect nu-l va invata pe el cum sa se comporte. Poate in alte tari merge asta, in Romania, nu.