Facebook a facut o Schimbare Frustranta Zilele Trecute

Facebook a facut o schimbare frustranta pentru utilizatorii din lumea intreaga, acestia ramanand fara o optiune extrem de utila zilele trecute.

Zilele trecute compania Facebook a facut o schimbare frustranta pentru utilizatorii din lumea intreaga, foarte multi incepand sa se planga pe reteaua de socializare din cauza ei. Mai exact, conform utilizatorilor care folosesc platforma, aceasta a eliminat butonul care permite stergerea postarilor din cadrul sau, schimbarea fiind una foarte proasta, conform lor.

Facebook a eliminat butonul pentru stergerea postarilor din interfata standard a fiecarei postari, insa el nu a fost scos complet, ci doar a fost mutat intr-o alta interfata. Mai exact, acest buton este vizibil acum in sectiunea Activity Log, acolo fiind valabile toate interactiunile noastre din cadrul retelei de socializare, iar de acolo pot fi eliminate postarile pe care nu dorim sa le mai avem.

Din pacate, putini utilizatori si-au dat efectiv seama unde se afla noul buton al retelei de socializare, asa ca s-au plans din plin de ceea ce s-a intamplat in cadrul sau. Facebook pare sa fi facut schimbarea doar pentru unii dintre utilizatori si doar in versiunea web a platformei de socializare, deoarece in aplicatiile sale si in versiunea mobila ea inca exista.

Facebook a facut o schimbare frustranta zilele trecute

Facebook este recunoscuta pentru schimbarile neobisnuite si constante pe care le face, iar cea de acum a generat mai multe nemultumiri decat altele recente. Acest lucru este normal pentru ca unii utilizatori vor sa aiba optiunea de a sterge poztarile pe care nu vor sa le mai vada prietenii lor in cadrul retelei de socializare, iar acum trebuie sa caute butonul de stergere.

Facebook buton stergere postari

Nu putine dintre schimbarile facute de catre cei de la Facebook de-a lungul timpului s-au dovedit a fi frustrante pentru utilizatori, asa ca tot ceea ce vedem acum este doar o reamintire a faptului ca uneori e bine sa lasi lucrurile asa cum sunt. In aceasta idee, pentru unii utilizatori butoanele de stergere au revenit, in timp ce pentru altii inca nu.

E greu de spus ce va face Facebook in final cu acest buton pentru stergerea postarilor din cadrul retelei sale de socializare, dar este clar ca lumea nu e prea multumita de noutati.

8 COMENTARII

  1. Facebook a devenit noul “redtube” doar ca e mai grav ca sunt majoritatea minori cei care fac porno si posteaza….chiar nu au de gand astia sa faca nimic in legatura cu asta?… foarte urat …

  2. In 2014-15 aplicația era perfecta, acum a devenit un Cos de gunoi unde toți Analfabeții își fac de cap in mediul lor, dintr o aplicație simpla au făcut ceva ce necesita pregătire înainte de a fi utilizată, nici atunci nu ma pasiona prea mult dar acum nu ii mai văd rostul