eMAG. Galaxy S7, Reduceri MARI de Cyber Monday

eMAG are Samsung Galaxy S7 cu reducere foarte buna de Cyber Monday, telefoanele companiei Samsung avand deasemenea promotii excelente incepand de astazi.

eMAG nu tine in mod oficial Cyber Monday, dar in ciuda acestui lucru are reduceri foarte bune pentru Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Edge, in aceasta pagina telefoanele fiind vandute la preturi mai mici cu pana la 900 de LEI in acest moment, preturile fiind extrem de apropiate de cele de Black Friday.

eMAG a organizat Black Friday vinerea trecuta si a avut destule reduceri bune, chiar daca nu toata lumea a fost multumita, asa ca acum de Cyber Monday continua cu promotii pentru Samsung Galaxy S7 pentru cei care nu au fost multumiti de ceea ce au primit atunci, dar altceva nu vor mai avea acum.

eMAG nu va mai avea prea curand reduceri la fel de bune ca de Black Friday la produsele pe care le vinde, asa ca daca erati in cautarea unui Samsung Galaxy S7, atunci aceasta promotie disponibila in ziua de Cyber Monday in campania Crazy Days din aceasta pagina este cea mai buna optiune a voastra.

eMAG nu va mai reduce preturile de acum, nici macar in preajma Craciunului, magazinul anuntand ca va exista chiar o scumpire a preturilor unor produse din cauza cresterii euro, a unor schimbari pentru legislatia din China si a altor factori care pana acum nu s-au resimtit in preturile produselor.

eMAG este cel mai mare magazin online din Romania si desi nu organizeaza Cyber Monday, are extrem de multe produse cu reduceri foarte bune in momentul de fata.

eMAG. Galaxy S7 Reducere Cyber Monday

1 COMENTARIU