Ce fel de Oameni prefera iPhone sau Samsung

iPhone si Samsung sunt doua dintre cele mai populare telefoane mobile in momentul de fata, dar oare care dintre ele este mai atractiv pentru tineri, sau adulti ?

35

Un nou studiu facut recent in SUA incearca sa ne arate ce fel de oameni prefera sa cumpere telefoanele iPhone si Samsung in momentul de fata. Vorbim despre o situatie neschimbata pentru Apple si Samsung, deoarece tinerii prefera in continuare sa cumpere produsele americanilor, in timp ce adultii le prefera pe cele ale coreenilor.

Conform studiului, Samsung Galaxy S8 este cautat de catre 38% dintre adulti si doar de catre 28% dintre tineri, discrepanta fiind cea mai mare in favoarea coreenilor. In cazul iphone 8 Plus avem cele mai apropiate procente, 23% pentru adulti si 25% pentru tineri, la iPhone 8 diferenta crescand de la 22% pentru adulti la 35% pentru tineri, ceva de asteptat.

iPhone X este la fel de popular in randul tinerilor, cu 35% care sunt interesati sa cumpere acest model, in timp ce iPhone X este interesant doar pentru 20% dintre adulti. Diferenta foarte mare arata faptul ca Apple ramane in continuare foarte populara in randul tinerilor, factorul “cool” ramanand in ADN-ul americanilor, iar asta ii ajuta serios la vanzari.

Probabil nimeni nu se gandea ca iPhone X nu ar fi popular in randul tinerilor, iar acest lucru se dovedeste a fi 100% adevarat daca ne luam dupa studiul facut in SUA. Avand in vedere aceste noi statistici, cei de la Apple se pot increde in faptul ca vor avea vanzari faorte bune in perioada sarbatorilor de ianra, cel mai probabil cu noi recorduri.

iphone samsung preferinte