iPhone X isi arata Forta in fata OnePlus 5T in Performante

iPhone X isi arata puterea in fata OnePlus 5T intr-un nou test de performante care confirma faptul ca problemele telefonului Apple nu sunt chiar atat de mari.

OnePLus 5T si iPhone X apar astazi intr-un nou test de performante care ne arata ca testul pe care l-am vazut ieri si in care telefonul Apple suferea, nu este aplicabil la nivel general. In acest test vedem ca in aplicatiile web ambele telefoane afiseaza informatiile la fel de repede, sau cu diferente neglijabile, lucru care nu se intampla in testul pe care l-am vazut ieri.

iPhone X umileste OnePlus 5T cand vine vorba despre deschiderea jocurilor, unitatea de astazi fiind cu mult, mult mai rapida decat telefonul Android in majoritatea testelor. Diferenta este atat de mare fata de testul de ieri incat ma intreb daca nu cumva acel rezultat este viciat si testerul are o unitate defecta ale carei performante sunt cu mult sub cele ale unui telefon normal.

iPhone X isi arata forta in fata OnePlus 5T intr-un nou test de performante

Desigur ca iPhone X pierde cand vine vorba despre redeschiderea aplicatiilor din fundal, insa in rest castiga testul de performante in fata OnePlus 5T pentru ca deschide jocurile mult mai repede. Practic, iPhone X isi arata forta bruta de procesare in fata OnePlus 5T in acest test, asa cum ar fi trebuit sa vedem si in testul de ieri, dar este tinut in loc de RAM-ul insuficient.

Partea buna este ca iPhone X nu este umilit, asa cum am vazut ieri, partea proasta este ca Apple isi cam bate joc de clientii care cheltuie 1150 de euro pe telefonul sau.