iPhone X isi arata Forta in fata OnePlus 5T in Performante

iPhone X isi arata puterea in fata OnePlus 5T intr-un nou test de performante care confirma faptul ca problemele telefonului Apple nu sunt chiar atat de mari.

OnePLus 5T si iPhone X apar astazi intr-un nou test de performante care ne arata ca testul pe care l-am vazut ieri si in care telefonul Apple suferea, nu este aplicabil la nivel general. In acest test vedem ca in aplicatiile web ambele telefoane afiseaza informatiile la fel de repede, sau cu diferente neglijabile, lucru care nu se intampla in testul pe care l-am vazut ieri.

iPhone X umileste OnePlus 5T cand vine vorba despre deschiderea jocurilor, unitatea de astazi fiind cu mult, mult mai rapida decat telefonul Android in majoritatea testelor. Diferenta este atat de mare fata de testul de ieri incat ma intreb daca nu cumva acel rezultat este viciat si testerul are o unitate defecta ale carei performante sunt cu mult sub cele ale unui telefon normal.

iPhone X isi arata forta in fata OnePlus 5T intr-un nou test de performante

Desigur ca iPhone X pierde cand vine vorba despre redeschiderea aplicatiilor din fundal, insa in rest castiga testul de performante in fata OnePlus 5T pentru ca deschide jocurile mult mai repede. Practic, iPhone X isi arata forta bruta de procesare in fata OnePlus 5T in acest test, asa cum ar fi trebuit sa vedem si in testul de ieri, dar este tinut in loc de RAM-ul insuficient.

Partea buna este ca iPhone X nu este umilit, asa cum am vazut ieri, partea proasta este ca Apple isi cam bate joc de clientii care cheltuie 1150 de euro pe telefonul sau.

25 COMENTARII

  1. Tot nu este o diferenta foarte mare la deschiderea aplicatiilor.. Punctajul scos de iphone arata ca nu are mare importanta? Usor, usor sistemul android devine foarte stabil si fluid. Buna treaba google si oneplus????

  2. La prețul cerut de Apple pt iPhone X trebuiau sa bage 4 gb de ram măcar in X și nu 3 ca și in 7 plus vechi de 1 an de zile iar capacitatea trebuia sa fie 128,256(eventual un 512) gb. Totuși e un iPhone aniversar,trebuia sa fie diferențiat de restul prin prisma unui hardware superior și nu sa fie identic cu 8 plus.

  3. nu are treaba, compari oneplus 5T cu 8gb ram…doar arata cat de bine au facut cei de la oneplus fata de htc samsung lg etc

  4. Zaone, ieri la ora 18:18 ai facut articol cu titlul “one plus 5T calca in picioare iphone x in performante”. In acest articol iphone x umileste in performante one plus 5T. Foarte tare?

  5. Diferenta este atat de mare fata de testul de ieri incat ma intreb daca nu cumva acest rezultat este viciat si testerul are o unitate OnePlus 5T defecta ale carei performante sunt cu mult sub cele ale unui telefon normal.
    Eventual, OnePlus a fost pus pe economizorul de energie.

  6. Usor cu prostiile ?? off.. greu cu fanii apple.. daca se intampla cu oneplus sa nu tina in memorie aplicatiile era alta mancare de peste.. Dar cand se intampla la apple, apare scuza gen ” ce sa facem cu atatea aplicatii deschise? Noi folosim doar 2, 3 aplicatii, nu avem nevoie.. ” ???

  7. De la 6GB RAM în sus, iOS nu se mai descurcă. Am înțeles că Apple a cerut ajutorul celor de la Google să îi ajute cu optimizarea iOS-ului, dar au fost refuzați.

  8. Corect ! Țin minte perfect câte glumițe se făceau la comparațiile între iPhone cu iOS 10x și Androide, și cu toții spuneau că iOS este optimizat că ține deschise zeci de jocuri în fundal, în timp ce S7 sau S8 erau mizerii, Android era mizerie, etc.
    Cum se întoarce roata!

    Never say never !

  9. Anul asta este la moda sa tii doar 3 aplicatii in memorie! Stii doar ca apple da startul la toate, nu? Anul viitor doar o aplicatie si inca un breton sa tina umbra la primul ???

  10. “Manca-si”? Hahaha…
    Pune mâna și învață să scrii corect românește! Aaa.. Stai așa: tu ai iPhone, nu? Se explică…
    Bogatu’ lu’ pește pârlit ???