Samsung Roaga Utilizatorii iPhone sa Testeze Note 8

Samsung ii roaga pe utilizatorii iPhone sa testeze Samsung Galaxy Note 8 si Samsung Galaxy S8 dupa ce lumea a cam uitat ca ele mai exista.

Samsung a anuntat astazi un nou program menit sa promoveze Samsung Galaxy Note 8 si Samsung Galaxy S8 in randul utilizatorilor iPhone si nu numai. Mai exact, Samsung Galaxy Experience Program le ofera utilizatorilor iPhone din Coreea de Sud posibilitatea de a testa produsele coreenilor timp de o luna, dupa care le pot cumpara, daca doresc.

Coreenii dornici sa testeze 10.000 de unitati ale Samsung Galaxy Note 8 si Samsung Galaxy S8 in urmatoarea luna, miscarea celor de la Samsung fiind una destul de disperata. Cei de la Samsung spun ca programul are menirea de a permite utilizatorilor iPhone sa se bucure de experienta diferita pe care o ofera telefoanele sale in acest moment.

Pentru a face lucrurile si mai stupide, cei de la Samsung vor percepe o taxa de 45 de dolari pentru a participa in program, ea urmand a fi returnata daca telefonul este cumparat. Practic nu e suficient ca Samsung e nevoita sa recurga la programe de acest gen pentru a le arata oamenilor ca telefoanele sale exista, dar mai si cere bani pentr folosirea lor.

Samsung este singurul producator important care are programe de acest gen, pentru ca majoritatea nu prea sunt interesati sa se puna intr-o asemenea pozitie. Avand totusi in vedere ca iPhone X a cam distrus vanzarile Samsung Galaxy Note 8 si Samsung Galaxy S8, e de inteles de ce Samsung continua cu acest program, dar desigur ca nu va spune si cati oameni au ales sa pastreze telefoanele.

“Samsung Electronics will launch the ‘Galaxy Experience Program’ (Upgrade To Galaxy), which allows users to use the latest Galaxy smartphone for a month. ‘Galaxy Experience Program’ can decide whether to use ‘Galaxy Note 8’ or ‘Galaxy S8’ for a month and continue to use it.”

Samsung roaga iPhone