OnePlus 5T Calca in Picioare iPhone X in Performante

OnePlus 5T are performante atat de bune in comparatie cu iPhone X incat diferentele in pret dintre cele doua telefoane pun Apple intr-o lumina proasta.

OnePlus 5T a fost lansat recent de catre compania chinezeasca si astazi vedem o comparatie intre noul telefon si iPhone X, lansat la inceputul acestei luni de catre Apple. In ciuda faptului ca in testele sintetice iPhone X are performante cu 50% mai bune decat cele ale OnePlus 5T, in realitate situatia este complet diferita, cu telefonul Apple depasit fara drept de apel, din pacate pentru noi.

OnePlus 5T deschide mai repede decat iPhone X toate aplicatiile, dar este tinut foarte mult in loc de procesarea video, acolo unde telefonul Apple il ajunge intr-un final din urma. Desigur ca aici lucrurile s-au complicat pentru telefonul Android, insa cand a venit vorba despre redeschiderea aplicatiilor din fundal, totul s-a lovit de aceeasi problema a iOS 11.

OnePlus 5T Calca in Picioare iPhone X in Performante

OnePlus 5T a terminat testul mai greu decat iPhone X, dar daca excludem singurul lucru care l-a tinut in loc telefonul Apple este pur si simplu umilit. 90% dintre utilizatorii de smartphone-uri nu fac procesare video, asa ca experienta oferita de catre cele doua telefoane este favorabila celui facut de catre chienzi, cel putin in cea ce priveste deschiderea aplicatiilor si redeschiderea din fundal.

Acestea sunt practic principalele lucruri pe care le fac oamenii pe telefoanele mobile, iar OnePlus 5T castiga fara drept de apel in fata iPhone X, desi porneste mult mai greu. Nu stiu de ce fel de dovezi mai are nevoie Apple pentru a repara problemele iPhone X, dar un telefon de 1150 de euro intrecut in performante de unul care costa doar jumatate cat el e destul de penibil.