iPhone SE 2 Concept e Cosmarul fanilor Apple

iPhone SE 2, sau iPhone SE 2018, este zvonit pentru lansare in cursul anului viitor de catre compania Apple, insa deocamdata nu exista informatii 100% credibile ca ar putea aparea. In ciuda acestui lucru, vedem totusi ca graficienii isi dau interesul pentru a ne prezenta posibile design-uri noi pe care le-ar putea folosi compania Apple.

In clipul video de mai jos puteti vedea un concept al unui iPhone SE 2 care are decupaj in panou frontal, asa cum vedem in iPhone X si cum multi fani urasc. Desi ideea are la mijloc tot un decupaj pentru a se oferi Face ID, acesta are dimensiuni mult mai mici si este combinat mult mai frumos cu intreaga carcasa a telefonului, poate asa cum trebuia sa faca Apple.

Ca sa fiu complet sincer, din moment ce ne aflam in noiembrie si inca nu exista foarte multe informatii credibile cu privire la iPhone SE 2, exista sanse foarte mari ca telefonul sa nu fie lansat in 2018.

67 COMENTARII

  1. Sper sa arate in felul asta iPhone 9, dacă nu SE . Întotdeauna mi-au plăcut tel cu designul asta mai “pătrățos” stil iPhone 5.

  2. Nu vreau sa parafrazez primata ……. dar intradevar ACESTA ESTE IPHONE -ul de mult asteptat . Decupajul mult mai mic , camera in carcasa fara sa iasa urat in afara , NOTA 10 . Chiar imi place ,daca ar veni si la dimensiunile iphone 7 si 7 plus chiar ca ar fi intradevar WOW !!!

  3. Orice pot sa ii faca doar sa nu mai puna mizeria aia de OLED de pe X . Ne multumim cu un IPS cu True Tone. In alta ordine de idei am revenit la Iphone 8 Plus. Oricat as vrea sa ma obisnuiesc cu schimbarea culorilor la OLED nu pot si pace sa accept ecran galbui. Sunt constient ca am un ecran la 8 plus din 2014 insa e mult mai ok fata de X-ul meu cu hepatita.

  4. Este foarte posibil ca tu sa ai hepatita și nu iPhone X-ul tău imaginar. Anumite persoane s-au plâns de cel mult tente de albastru pe noul ecran oled. Se pare ca tu ești singurul care vede hepatita pe acest oled. Mergi la un medic, la un control, ca nu strica.

  5. Stimate domn Aurelian , o sa incerc sa va contactez , punand la bataie 1000 euro , factura pe firma si poze cu X-ul galbui si buletinul. De asemenea pot sa fiu asociat usor cu numele din buletin si numele persoanei juridice ca sa nu fie probleme de identificare. Dumneavostra puteti aduce ce argumente doriti dar daca sunteti convins ca vorbesc din basme nu aveti nici o problema in a puteti pune si dvs aceiasi suma la dispozitie. O veti dona la Unicef daca pierdeti pariul . Ca sa mergem mai departe va pot spune si IMEI-ul telefonului si SN si il puteti verifica personal.
    Astept o adresa de email pentru a va prezenta dovezile.
    Eu nu vorbesc din basme si de obicei pun si banu jos cand vreau.

    Va rog .

  6. Am nevoie de confirmarea dvs dle CEO Aitistic Media pentru a va trimite pe contul personal de facebook dovezile promise. De asemenea daca acceptati acest pariul am rugamintea sa confirmati pe acest forum ca veti face o donatie in val de 1000 euro catre Unicef daca dovezile prezentate vor demonstra ca am iphone x si ca prezinta colour shifting de la galben la albastru.
    De ajuns cu jignirile , punem si banu jos daca vrem credibilitate

  7. L-am contactat deja pe pagina personala de Facebook, i-am dat o serie de poze. Nu merg mai departe pana nu isi asuma ceva. Evident ca putem sa mergem si mai departe IRL. Are oricum datele mele de pe Facebook e destul de simplu sa dai de mine odata ce ma descopar voit.
    Ca si tine pun banu jos cand am ceva de demonstrat , nu vorbesc in vant.

  8. @Castravete poate ne ajuti si cu facebook-ul sus numitului Srb , sa il cunoastem si noi pe acest domn admirabil . Multumesc

  9. Fara acordul lui este ilegal sa fac asa ceva. Viitorul Regulamentul European privind datele cu caracter personal(GDPR) nu imi permite sa fac asa ceva chiar daca m-ar interesa sa ma apuc de “sapat”.
    2. Domnul Serban nu m-a jignit si nici nu s-a pus contra doar ca sa se afle in treaba.
    Daca o va face va avea dovezi 🙂

  10. De asemenea ca sa nu facem confuzie si sa creada lumea ca iar vorbesc din Basme si poate e neclar. Am rulat pana acum 3 iphone 8 plus si un iphone X
    Primul 8 plus Black l-am luat in prima zi de lansare in Ro de la Vodafone Romania.
    L-am dat inapoi .
    Al doilea Iphone 8 plus White /Silver l-am luat dupa 2 saptamani de pe magazin online mare din Ro ca sa vad si ala cum este.
    Am luat in prima zi de lansare iphone X direct din depozitul din Mogosoaia al Vodafone( CEVA Logistic se numeste furnizorul Vodafone din Mogosoaia ) In fata mea o singura persoana a mai ridicat un X tot la prima ora pe 3 noiembrie.
    Al treilea luat Duminica adica ieri Iphone 8 plus Gold din Baneasa
    Evident facturi pe numele meu trimise pe mail pentru cei care contesta si cred ca vorbesc din basme.
    Cu toate astea repet OLED-ul din X este slab raportat la pret si asta o spune un isheep ca mine.

  11. nu inteleg, in acel video este vorba de problema oled ca se face un display mai rece cand il intorci…eu pe ambele nu am problema despre care am vorbit si anume ecran galben….decat in anumite situatii ceea ce sunt normale

  12. Degeaba te chinui sa explici, pana nu te confrunti cu problema personal, refuzi sa crezi ca se poate asa ceva la apple.Si eu am avut aceasta problema si am returnat X-ul! Acum am alt X de 64 care prezinta doar 1% din “problema” primului cu ecranul si restul “problemelor” nu exista. Deci nu “asa face toate”. Retur, relax si ia altu peste vreo luna de preferat nu din appstore ci din alt lant de magazine.

  13. Si dacå tot e in lucru, uite cateva features pe care le consider utile:
    – landscape-aware
    – disqus comments
    – 3D Touch-aware pt. salvarea imaginilor din articolele etichetate “Wallpapers”

    – etc…

  14. 1. Eu nu pariez, îmi câștig existența prin muncă
    2. Doar naivii fac donații acestor ONG-uri mafiote
    3. Nu trebuie să-mi demonstrați mie cu acte domnule “Castravete” ca dețineți iPhone X, doar ca ar trebui sa dezactivati acel mod nocturn sau TrueTone dacă va deranjează acea tenta gălbuie.

  15. 1. Eu nu pariez, îmi câștig existența prin muncă
    2. Doar naivii fac donații acestor ONG-uri mafiote
    3. Nu trebuie să-mi demonstrați mie cu acte domnule “Castravete” ca dețineți iPhone X, doar ca ar trebui sa dezactivati acel mod nocturn sau TrueTone dacă va deranjează acea tenta gălbuie, așa scăpați de ecranul cu hepatită.

  16. daca toate SUNT LA FEL, te rog arata-mi poza cu liniile verzi de pe ecran de la al tau….esti penibil. problema lui nu este cu acea culoare albastruie/rece ci ca are ecran galbui…sau nu ai inteles?
    iphone 8 plus? pai de ce, incerci sa vezi daca vei avea baterie umflata sau iti plac acel fizic enorm doar pt 5.5″

  17. Eu l-am luat din Apple Store și chiar nu am probleme cu el. As vrea sa aud și alte păreri ale celor care nu l-au achiziționat din România. Poate in România au trimit un lot cu probleme.

  18. Dar tot nu am înțeles, ai TrueTone sau Mod Nocturn activat? Sau acel ecran gălbui îl ai inclusiv cu aceste 2 funcții dezactivate? Dacă este așa, atunci este o problema din fabrică.

  19. In cazul asta dispozitivul tău are o problema. Eu am făcut proba între iPhone X și S7 Edge, ambele cu luminozitate la maxim și la X albul este un alb clar, pe când la Galaxy are o tenta ușor gălbuie.

  20. Voi aveți impresia ca o aplicație se face gratis și in 24h? Așa este romanul, vrea calitate maxima și gratis dacă ar fi posibil. Dacă ar fi cerut o donație din partea fiecărui utilizator pentru a plăti un bun dezvoltator de aplicații ai fi participat?

  21. Nu toate ecranele sunt la fel , are dreptate Serban. Am vazut pe macrumors pe forum ( unde apropo sunt discutii de 40 pagini legate de tema asta, cautati pe google “Combined Iphone X Yellow ” ) ecrane perfecte fara shift de culoare. Putine intradevar dar exista.
    Iphone 8 plus e o varianta, rezolutie mica , margini imense insa baterie excelenta , ecran IPS excelent fara shift.
    La anu la X Plus mai tragem un loz in plic speram sa avem noroc.

  22. Deloc insa cand sunt facut mincinos sau troll am obiceiul sa dau si dovezi. De asemenea aveti pe contul de Facebook poze cu device-ul meu. Evident fara TT sau NS

  23. Hai sa nu aplaudam asemenea comportament. Avem și noi momentele noastre când mai întrecem măsura. Suntem oameni, mai greșim și noi, nimeni nu este perfect. Mie îmi place castravetele in salata, cu oțet și mărar.

  24. Am un mesaj care asteapta moderare , probabil o sa apara mai tarziu. Aveti pe adresa de email a companiei dvs dovada ca am trimis poze pe contul personal de FB. De asemenea Serban nu are cont de social media sau cel putin asa a declarat ✌️

  25. Așa este Răzvan, am văzut pozele de la tine. Se pare ca tu ai avut ghinionul de a da peste o unitate defecta. Am încercat sa fac și eu câteva poze și sa ți le trimit dar când fac pozele, camera percepe o nuanță ușor gălbuie fata de albul clar pe care îl văd eu cu ochiul liber pe dispozitiv. Am mai rugat și alte persoane sa se uite la ecranul dispozitivul meu, sa văd dacă lor l-o se pare ceva in neregula, in cazul in care poate eu am probleme cu vederea. Toți au confirmat ca albul redat de ecranul dispozitivului meu este un alb clar, fără tenta gălbuie. Chiar îmi pare rău ca ai avut acest ghinion, cu siguranța ai avut mari așteptări iar in final te-ai ales cu o mare dezamagire. Nu știu ce să-ți zic, mai încearcă cu alt lot, din alt magazin, poate din alta țara dacă ai cunoștințe pe afara sau dacă ai tu drum.

  26. Da , din pacate nici in Austria nu am Apple Store , cel mai aproape este cel din Munchen.
    Partea proasta este ca am confirmarea de la Apple ca nu este o unitate proasta ci sufera de color shift specific OLED. Unele ecrane asa sunt conform Apple.
    Am pus conversatia cu Apple Genius undeva mai sus pentru lectura deci s-ar putea sa nu am noroc nici in shopul din Marienplatz.
    Am migrat catre Iphone 8 Plus si am scapat de OLED anul asta. Pace

  27. Se știe destul de clar ca ecranele telefoanelor Apple sunt galbene și fara truetone, intenționat sunt așa făcute pentru a proteja ochii, eu nu am văzut niciodată un ecran oled care sa fie galben, negrul e negru profund iar albul este un alb curat ca laptele

  28. Zaone: nu ti se pare ca sunt multi prea multi offtopic?
    Mie da.Nu mi s a parut ca ar fi vorba despre “galbenul” din ecranul iPhone X.

  29. Bineînțeles că n-aș avea absolut nimic împotrivă dacă ar fi vorba de un software care îmi e folositor și care-mi oferă o experiență plăcută de utilizare. Și nu, nu am nicio impresie pripit formată, cum că o aplicație se “face” gratis și în 24 de ore. Unlike other people here, apparently. Dar oare cum ar fi să încep și eu acum să arunc cu noroi în direcția unei persoane pe care n-o cunosc absolut deloc? Să afirm faptul că “nu v-a civilizat deloc occidentul ăla, tot români, cu mentalitate de român, ați rămas!”? Sau să mă bat cu pumnii în piept, strigând că “viața în România e mizeră din cauză că așa v-ați învățat voi să vă mulțumiți cu jumătăți de măsură!”? Dar n-am să fac asta. Am să vin cu argumente valide care să-mi susțină “pretențiile”, după cum deduc din răspunsul tău, nesolicitat, de altfel. Așadar: 1) Aplicația iDevice, în versiunea ei curentă, e de toată jena. Nu trebuie să ai masterat în Digital Concept Development, și nici să fii un expert de renume global în User Experience, ca să observi rezultatul neglijenței, nepăsării, și/sau incapacității celui (sau celor) care au “făcut” această aplicație. 2) A trecut destul timp, mai mult decât rezonabil, de la ultimul update al aplicației. Un an și “fro” trei luni, adică un pic mai mult de 24 de ore, aș zice eu. Timp în care au apărut “j’de mii” de review-uri, majoritatea critice, majoritatea pe bună dreptate, atât aici, pe blog, cât mai ales în App Store. 3) Sunt dezvoltator software, deci aș avea o vagă idee cam cu ce “se mănâncă” dezvoltarea unei aplicații în Objective-C / Swift. 4) Cred și susțin cu tărie ideea că munca, de orice fel ar fi ea, trebuie plătită. Îmi plătesc licențele software și mă bucur de jailbreak pe iDevice-urile mele nu pentru a pirata apps, ci pentru libertatea pe care mi-o oferă eliberarea din “închisoarea” Apple. Savvy?

  30. Sa ne înțelegem: eu nu am spus ca trebuie sa ne mulțumim cu jumătăți de măsură și sa acceptam ca aplicația iDevice este de o calitate ieșită din comun. De altfel, eu nici măcar nu folosesc aplicația, folosesc browser-ul. Eu nu ii iau apărarea lui Zaone dar trebuie să-l înțelegem și pe el, aplicația costa bani, iar dacă veniturile lui care ii intra din aceasta aplicație sunt mai mici decât cheltuielile, atunci este de înțeles. Și eu lucrez la dezvoltarea de aplicații oarecum, lucrez cu Unity, la aplicații de AR. Și tu ai spus ca ești dezvoltator de aplicații așa ca între toți, poate venim cu o soluție și să-l ajutam in loc sa ne plângem, ca pe mine nu m-a civilizat Occidentul șamd… Zaone dacă vrea, sa se pună in contact cu noi și sa ne spună care sunt costurile actuale ale aplicație și poate îl ajutam venind cu o oferta mai buna.